Skocz do zawartości
Gryphon666

Nagrywarka Do Zestawu

Rekomendowane odpowiedzi

1 Dual Core E2160 1.8 GHz

2 Kingston DDR2 1GB 667MHz

3 Dysk WD Caviar 320GB

4 Gigabyte GA-P31-DS3L

5 GeForce 8600 GT Palit 256MB sonic+

Może być sata jak i pata,i tak pewnie za dwa-trzy lata czeka mnie wymiana więc wtedy i tak kupię sata. Chodzi mi tylko o pewna nagrywarkę do zapisu i odczytu. Najlepiej jakby była cicha(jeśli niema narazie takiej na sata to naprawdę wezmę patkę i tak jest jedno takie wejście na mobo :P)

EDIT: P.S. Za ile pójdzie zestaw taki jak z podpisu??

Edytowane przez Gryphon666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... tak naprawdę to nikt nie potrafi stwierdzić jaka nagrywara jest obecenie najlepsza na rynku. Każdy chce szybką, cichą, dobry odczyt, zapis itd.Jedni polecają samsunga inni Pionka inni Lg. Myślę że żadna nagrywara nie będzie doskonała i zawsze można sie czegoś doszukać. Biorąc wszystkie za i przeciw chyba bym wybrał LG może nie jest liderem ale jest bardzo dobrym średniakiem i przede wszystkim awaryjność jest znikoma. Ma troszkę kiepski odczyt jeśli chodzi o porysowane płytki ale nie jest aż tak bardzo źle....

Polecam jeden z nowszych produktów pod SATA

LG DVD Recorder GSA-H66N Sata

http://www.proline.pl/shop.php?g=Nap%EAdy+optyczne+i+inne

lub coś innego z GSA-H6x

--------------------------------------------------

Jeśli ktoś ma inne zdanie to z przyjemnością zerknę na jego wypowiedz.

Edytowane przez Pablo Hudinii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko nie LG... :?

Bierz Pioneera 112 albo Samsunga SH-S183L. Testów poszukaj sobie w google i na pcunited.info

Polecam Pionka następnego dnia zaliczy padoche... z tego co wiem to 30% - 40% (wystarczy poczytać na forum) wraca na gwarancję!! Poczytaj sobie dokładnie ocena na " 3 " http://cdrlab.pl/article_strona_4729_16_Pi...dsumowanie.html

--------------------------------------------

Do samsunga nic nie mam...

LG tak jak pisałem!!

Edytowane przez Pablo Hudinii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LG DVD Recorder GSA-H58N

Trzymaj się z dala od LG z chipsetem Panasonic , weź lepiej coś H6x na Renesas nie zawiedziesz się.

Bierz Pioneera 112 albo Samsunga SH-S183L

odpuść sobie te nagrywarki może kilka miesięcy temu robiły karierę na forum ale ich czas juz minął, jeśli lubisz szybko zapisywać to tylko Sammy 20x S203

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi