Soulafein Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 No wiec chcialem kupic pamiec i karte do zestawu (w podpisie) a teraz przyszlo mi do glowy ze moglbym kupic nowa plyte procesor i pamiec. Mam na oku takie zestawy DualCore oraz Athlon X2. i zastanawiam sie czy to dobra opcja. Jesli moj zestaw opchnalbym za ok 350 zl (bez dysku, napedu i zasilacza) to musialbym dolozyc 100 zl (tyle chcialem wydac na pamiec DDR) a potem pomyslalbym o karcie. Co o tym sadzicie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Kompletne dno te zestawy raczej. Poszukaj i znajdziesz odpowiedź w tym dziale nawet na 1-szej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawi84 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Kompletne dno te zestawy raczej. Poszukaj i znajdziesz odpowiedź w tym dziale nawet na 1-szej stronie. Popieram lepiej sobie poszukaj cos mocniejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soulafein Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Gdybym mial mnostwo kasy to bym kupil mega sprzet ale po prostu chce przejsc na PCI Express i miec nowszy pc do ewentualnej rozbudowy. Wiec na razie chcialbym dobra ale tania plyte i procesor a dodatkowe pieniadze przeznaczyc na karte graficzna. Wiec prosze o podpowiedz jaka plyte moge wybrac i czy AMD czy Intel.Cena mniej wiecej do 500 no max 550 zl (ale naprawde w ostatecznosci) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Powiem w ten sposob - rozbudowa malymi kosztami to worek bez dna dla mnie. Bez 650PLN nie podchodz do X2 ( proc, plyta-integra, pamiec, zasilacz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 JA bym próbował na używkach :) X2 3600+ za mniej jak 200zł do tego DFI Infinity za ok 200zł i 1GB DDR2 za mniej jak 80zł i jakaś słabsza grafika np. GF6600 lub X300 za 50zł i w przybliżeniu za 550 zł sprzęt jak ta lala :) A te płyty z procesorami co sprzedają na allegro to omijać duuużył łukiem... (ale wyjatki się zdażają) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...