Skocz do zawartości
qtch

Ktory Radeon 9100 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowanie 9100!

Tylko ze Sapphire a nie zaden Supergrace czy Powercolor czy co gorsza x-power

PowerColor ma takt 250/366 !

SuperGrace 250/430

Najlepszy jest tu Sapphire ktory ma 250/460

Kart z wyzszym taktowaniem nie widzialem.

Niewiem jak tam inne R9100 ale mój ma 250/500 na Hynixach 4ns.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie 9100!

SuperGrace 250/430

jak nie? a hercules 275/550Mhz, tylko te 600zl ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RedNacz. i Opolin chodzi mi o to ze.

po1 kupilem Ecs'a , bo byl tani, nie orientowalem , sie w sprzęcie, nie mialem neta.

po2 RedNacz nie mieszaj sie w nie swoje sprawy.

po3 Opolin nie moze powiedziec , ze nie był zorientowany poniewaz zalozyl kilka/jeden temat i zadawal duzo pytan.

po4 mial do wyboru karte ktora ma najgorszy stosunek mozliwoosci do ceny, a z tego co sie orientuje to nie mial jej za duzo. bo na poczatku mowil ze kupi albo 8500 alv Ti4200 w zaleznosci od zasobu gotowki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie 9100!

SuperGrace 250/430

a jak z jakoscią ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mma geforce3 ti 500 kreconego na 250/550 i mma w 3dmarku 2003 1127 pkt i wogole ten gf sie ladnie kreci ale go na maxa narazie nie bede krecil mam narazie na 250/550 i starczy a pozniej sie zobaczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie 9100!

SuperGrace 250/430

a jak z jakoscią ?

Jakoś czego obrazu ? :] Jeśli tak to jest zajebista :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma racje chłopak... ale mimo wszystko nie tak ostro...

Co do Radeona 9100. Najlepszy jest Zefirek (a co!!!) ale za 390 zł to chodzą te taktowane 430 a nie 450....

najpierw sprawdz magistarle zanim kupisz.... bo dostaniesz <font color="#FF0000">[ciach!]</font> w ładnym opakowaniu, które niewiele ma wspólnego z Sepphire Radeon 9100.

możesz dokładniej wytłumaczyć o co chodzi ci z tą "magistralą?

To co Sapphire robi niby kilka rodzaji 9100?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma racje chłopak... ale mimo wszystko nie tak ostro...

Co do Radeona 9100. Najlepszy jest Zefirek (a co!!!) ale za 390 zł to chodzą te taktowane 430 a nie 450....

najpierw sprawdz magistarle zanim kupisz.... bo dostaniesz <font color="#FF0000">[ciach!]</font> w ładnym opakowaniu, które niewiele ma wspólnego z Sepphire Radeon 9100.

możesz dokładniej wytłumaczyć o co chodzi ci z tą "magistralą?

To co Sapphire robi niby kilka rodzaji 9100?

musisz zobaczyć czy chipset jest taktowany 430 czy 450... oczywiście ten pierwszy jest słabszy... a można go rozpoznać po tym, że cena wynosi coś ok 390 zeta (sepphire), ten z zegarem 450 chodzi na WGK po ok. 440, 450, a nawet 460 zależy gdzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaa o to chodzi. bo myślałęm że to coś w rodzaju kominacji z szyną pamięci na GF2MX400 64MB, bo są 128bit i 64bit a co to znaczy to wiadomo.

A tak wogóle to nie zamieżam kupować bo mam R8500. ale pytałem z ciekawości. dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam dylemat, bo nie wiem ktorego radeona kupic, czy sapphire 9100 atlantis 64mb retail (390zl), czy power color (350zl), jak myslicie, czy sapphire jest wart o te 40 pln wiecej ???

qrde zle bracie robisz. jak cos to bierz gf4 ti4200, bo moze jest troche drozszy, ale kazdy ci powie ze lepszy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam dylemat, bo nie wiem ktorego radeona kupic, czy sapphire 9100 atlantis 64mb retail (390zl), czy power color (350zl), jak myslicie, czy sapphire jest wart o te 40 pln wiecej ???

qrde zle bracie robisz. jak cos to bierz gf4 ti4200, bo moze jest troche drozszy, ale kazdy ci powie ze lepszy :)
ale droższy....... a wiadomo co w tych czasach to oznacza :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaaa.... każdy posrany jełop Ci powie, że lepszy....

wydajność=cena.... nie rozśmieszaj mnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to .NEO 

oh my god you horse!

qrde mozesz mi to przetlumaczyc bo nie chce mi sie siegac do slownika :P a co do directx 9.0 na www.nvidia.pl masz takie cos w dziale download co sie wabi 'uninstaler directx 9.0'. pozdr [tylko musisz miec plytke z wina instalacyjna, a mowie z gory meczylem sie nad tym chyba pol godziny]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaaa.... każdy posrany jełop Ci powie, że lepszy....

wydajność=cena.... nie rozśmieszaj mnie...

qrde ze niby ja cie rozsmieszam ?? jak mowisz 'nie rozśmieszaj mnie...' to mow precyzyjniej bo nie kapuje do kogo te marne uwagi piszesz. a pozatym ta roznica radeon9100 a gf4 ti4200 jest cenowo niewielka, a wydajnosc duzo lepsza. ti4200>r9100

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...