lucani Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) Witam! Chciałbym się dowiedzieć, czy istnieje możliwość podłączenia zewnętrznej karty graficznej do laptopa poprzez złącze PCI Express Card , jeśli tak, to jaka jest cena takiego zestawu i jakie ma możliwości. Dziękuję i pozdrawiam! Edytowane 4 Listopada 2007 przez lucani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 wiem że na początku roku chyba asus przedstawił coś co się nazywa xg station natomiast nie wiem czy już jest to w sprzedaży ale napewno nie będzie to zbyt tanie (miało to być coś z serii 8600gt lub szybsze, nie jestem pewien). Wiem że do niektórych laptopów były też stacje dokujące z gniazdami pci gdzie można było wbić grafikę ale wiadomo że grafiki na pci są dość drogie. Jaki masz laptop ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Asus na razie odrzucil ten projekt, przesuneli go do momentu az pojawi sie lacze z wieksza przeupstowoscia niz EC. Teraz to wygladalo tak ze stacjonarny 7900GS mial wydajnosc mobilnego 7600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucani Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 ok, dzieki za odpowiedzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...