Skocz do zawartości
draak

17" Wsxga+ Do 7.000pln

Rekomendowane odpowiedzi

Też słyszałem o tej promocji- ja jednak zdecydowałem się na bardzo doposażonego inspirona, który wyszedł mnie ok. 5300PLN netto. Wrzucając to wszystko w koszty zabawka przestaje być droga, więc nie jest źle ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UP

W końcu zamówiony Dell dotarł do mojego krakowskiego mieszkania.

Wybór padł na Inspiron'a 1720. Z ciekawszych bebechów zamówiłem:

- C2D T7500 4MB cache

- 4 GB DDR2

- 8600 GT

- 17" WUXGA glare rzecz jasna

- HDD 200GB 7200obr/min

- 9 ogniskowa bateria

Laptop po wstępnych testach (na szczęście) jest nad wyraz cichy, także po krótkiej sesji w CoD4. Ufff.... :D

Jest i zgrzyt- laptop zamiast w wykończeniu czarnym (dopłacałem za to) dotarł do mnie srebrny. Drugia rozbieżność- zamontowano tylko 2GB ram. Jutro odwożę go do krakowskiego punktu Dell'a i podobno w przeciągu 72h mam dostać, to za co faktycznie zapłaciłem.

Dziś w nocy go trochę pokatuję i może przez weekend skrobnę mini recenzję, którą umieszczę w odpowiednim dziale.

Na koniec fotka porównująca go do 2ej 17tki, której aktualnie wciąż nie mam serca (i potrzeby) sprzedać, do papryczki:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

draak - Vostro podchodzi pod jakis mega economy target, ten lap jest brzydki jak noc, a wykonanie pozostawia wiele do zyczenia, nie dziwne to bo ceny sa smieszne, ale ten lap do ciebie nie pasuje :P wiec lepiej inspiron :rolleyes:

Przeciez Vostro/ nowy Inspiron to te same lapki tylko w innej kolorystyce :huh: Niczym poza możliwością wyboru barwy obudowy sie nie różnią.

Co nie zmienia faktu, że Vostro/Inspiron to bardzo ciche i solidne jednostki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi