draak Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Też słyszałem o tej promocji- ja jednak zdecydowałem się na bardzo doposażonego inspirona, który wyszedł mnie ok. 5300PLN netto. Wrzucając to wszystko w koszty zabawka przestaje być droga, więc nie jest źle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 draak - Vostro podchodzi pod jakis mega economy target, ten lap jest brzydki jak noc, a wykonanie pozostawia wiele do zyczenia, nie dziwne to bo ceny sa smieszne, ale ten lap do ciebie nie pasuje :P wiec lepiej inspiron :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 I dlatego brałem inspirona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 UP W końcu zamówiony Dell dotarł do mojego krakowskiego mieszkania. Wybór padł na Inspiron'a 1720. Z ciekawszych bebechów zamówiłem: - C2D T7500 4MB cache - 4 GB DDR2 - 8600 GT - 17" WUXGA glare rzecz jasna - HDD 200GB 7200obr/min - 9 ogniskowa bateria Laptop po wstępnych testach (na szczęście) jest nad wyraz cichy, także po krótkiej sesji w CoD4. Ufff.... :D Jest i zgrzyt- laptop zamiast w wykończeniu czarnym (dopłacałem za to) dotarł do mnie srebrny. Drugia rozbieżność- zamontowano tylko 2GB ram. Jutro odwożę go do krakowskiego punktu Dell'a i podobno w przeciągu 72h mam dostać, to za co faktycznie zapłaciłem. Dziś w nocy go trochę pokatuję i może przez weekend skrobnę mini recenzję, którą umieszczę w odpowiednim dziale. Na koniec fotka porównująca go do 2ej 17tki, której aktualnie wciąż nie mam serca (i potrzeby) sprzedać, do papryczki: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 draak - Vostro podchodzi pod jakis mega economy target, ten lap jest brzydki jak noc, a wykonanie pozostawia wiele do zyczenia, nie dziwne to bo ceny sa smieszne, ale ten lap do ciebie nie pasuje :P wiec lepiej inspiron :rolleyes:Przeciez Vostro/ nowy Inspiron to te same lapki tylko w innej kolorystyce :huh: Niczym poza możliwością wyboru barwy obudowy sie nie różnią. Co nie zmienia faktu, że Vostro/Inspiron to bardzo ciche i solidne jednostki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...