beavis89 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Płyta główna: Foxconn P35A Procesor: INTEL Dual-Core E2160 Obudowa: THERMALTAKE MATRIX VD2000 BNS Chlodzenie procka: Scythe Ninja Plus rev. B Karta Graficzna: Geforce 8800 GT 512 MB Zasilacz: BEQUIET STRAIGHTPOWER 450W(BN034) Ram: DDR2 2 x 1GB 675MHz - CORSAIR XMS2 co o tym sadzicie? zasilke zmienilem z corasaira 450W po tym jak przeczytalem ze brzecza. czy ten jest lepszy? aha i jeszcze pytanie mam dysk 250GB czy to bedzie dobre? http://www.allegro.pl/item261438681_ide_do..._i_pewnie_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Zestaw bardzo porządny! Więcej takich użytkowników! Ta przelotka powinna być dobra, ewentualnie kontroler na pci można kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Zestaw ok, na grafę trzeba czekać. Przejściówka - imo jak już to napęd przez to podepnij... Zdania są podzielone na jej temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavis89 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) mam 2 nepedy wiec musialbym 2 tasmy kupic... :( jeszcze jedno pytanie, jak powinno sie chlodzic kompa? tzn w tej obudowie sa 3 miejsca na wiatraki Przed hdd 120mm Z tyłu 120mm W panelu bocznym 92mm jaka bedzie najlepsza cyrkulacja powietrza? gdzies czytalem ze w panelu bocznym to shit. wiec? Edytowane 4 Listopada 2007 przez beavis89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 mam 2 nepedy wiec musialbym 2 tasmy kupic... :( jeszcze jedno pytanie, jak powinno sie chlodzic kompa? tzn w tej obudowie sa 3 miejsca na wiatraki Przed hdd 120mm Z tyłu 120mm W panelu bocznym 92mm jaka bedzie najlepsza cyrkulacja powietrza? gdzies czytalem ze w panelu bocznym to shit. wiec? z prodzu musisz dać wciagajacy zimne powietrze a z tyłu i z boku wyciagajacy cieple. z boku daje dużo bo wyciaga cieplo z proca :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavis89 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 czy az 3 mi potrzebne? hmm.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) czy az 3 mi potrzebne? hmm.. możesz kupować co jakiś czas jak bedzie kasa. zawsze to kilka stopni mniej P.S. ja miałem kupować tego foxconaa, ale na e2xxx maja aproblemy z kreceniam i biore msi p35 neo2 fir ;) Edytowane 4 Listopada 2007 przez killer805 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavis89 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 jakas firma? http://www.allegro.pl/item264803234__revol...y_fv_gwar_.html ten mi sie podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 jakas firma? http://www.allegro.pl/item264803234__revol...y_fv_gwar_.html ten mi sie podoba :D Na pclab-ie masz artykuł w dziale podkrecania o chlodzeniu-sa tam polecane wentylki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavis89 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 thx :) Wiatrak na tył 120mm: Scythe Kamakaze Blue LED 800 – 1600 RPM ale chyba kazdy wiatrak moze miec zasys i nawiew prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 No przecież to zależne od strony, w którą zamocujesz go w budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...