patrykkupczyk Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) witam czy może mi ktoś pomóc i powiedzieć jak to uruchomić, tzn. jakich części potrzeba jeszcze aby to uruchomić mogę dodać oznaczenie proca: AM486DX2-66 na płycie jest chyba ze 100 zworek i same złącza isa tak na marginesie: czy to jest coś warte jeszcze?? pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc i jeszcze fotka http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...498d69243c.html Edytowane 4 Listopada 2007 przez patrykkupczyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Odszukaj swoja plyte tutaj: http://th99.80x86.ru/m/m486_i1.htm http://th99.80x86.ru/m/m486_i2.htm Nastepnie ustaw zworki tak jak chcesz. Potrzebna Ci jeszcze karta graficzna i zasilacz + klawiatura ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykkupczyk Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 ale czy zasilacz atx będzie pasował?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peedro Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Chyba widać że na tej płycie nie ma złącza zasilania ATX co nie :> jest AT i musisz mieć zasilacz AT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula i spula Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Przecież komp ma 3 gniazda PCI, tylko jakoś dziwnie po drugiej stronie :hmm: W każdym razie będzie potrzebny zasilacz ATX+przejściówka bądź zasilacz AT, ram na dimm SDR 33mhz/66mhz lub na simm i jakaś grafika na PCI/ISA. Swoją drogą zaciekawiła mnie ta konstrukcja i ta karta z LPT i COM, która ma jednocześnie złącza ISA i PCI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 :arrow: Bula i spula Po co wypowiadasz sie na temat o ktorym nie masz żadnego pojecia? To co nazwales PCI to VLB.. Plyta ma tylko sloty na pamieci simm dlugie i krotkie. Nie ma przejsciowek do zasilaczy z ATX na AT. Ta karta to zwykly kontroler I/O. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 witam czy może mi ktoś pomóc i powiedzieć jak to uruchomić, tzn. jakich części potrzeba jeszcze aby to uruchomić mogę dodać oznaczenie proca: AM486DX2-66 na płycie jest chyba ze 100 zworek i same złącza isa tak na marginesie: czy to jest coś warte jeszcze?? pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc i jeszcze fotka 2923012[/snapback] Przecież komp ma 3 gniazda PCI, tylko jakoś dziwnie po drugiej stronie :hmm: W każdym razie będzie potrzebny zasilacz ATX+przejściówka bądź zasilacz AT, ram na dimm SDR 33mhz/66mhz lub na simm i jakaś grafika na PCI/ISA. Swoją drogą zaciekawiła mnie ta konstrukcja i ta karta z LPT i COM, która ma jednocześnie złącza ISA i PCI. Padłem. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...