Skocz do zawartości
Polaros

Pamieci Kingstona na kosciach Kingstona

Rekomendowane odpowiedzi

Siakieś dziwne ma Twój kolego, bo moje kingstony na kingstonie idą na 169MHz na max timingach i standardowym napięciu na epoxie 8k9a, nie moge sprawdzić czy więcej pójdą bo niemam odblokowanego mnożnika. Ktoś wspominał ze chodzą mu one na 200MHz. Może twoje to jakaś niepewna seria. Sprawdz jakie mają oznaczenie na kościach, chodz mi o ostatnie dwie cyferki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Kingstony na Winbondach i jestem zadowolony - teraz mam 175 na timingach 5-2-2-2.0, a chodzą dużo wyżej, przy CL2.5 odpaliłem windę na FSB 193.

Mam też pytanko - kolega nabył ostatnio (przypadkowo :)) Kingstony na Infineonach, a nie ma możliwości ich ostrego przetestowania. Czy ktoś z Was miał jakieś doświadczenia (pozytywne lub negatywne) z tymi pamiątkami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ma kingstony [dziewicze - jeszcze nie krecone :oops: ] i seiteci oba 333 i oba 512 mb i na standardowych ustawieniach [cl 2.5] moj komp na kingstonach wiecej fpsow w q3 wyciaga niz na seitecach. a jak obie wlaczam [razem 1 gb ramu :twisted: ]to fajne wyniki w q3 wychodza. ale te seiteci bede na identyczne kingtony wymienial bo ciagle mi kompa zawieszaja.

tukamon.w.interia.pl/shot0016.jpg :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...