Polaros Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 To takie male ostrzerzenie kolega kupil 2x256 na kosciach KINGSTONA Moje Elixiry sa o niebo lepsze, Te sa niepodkrecalne nie ida nawet na 170Mhz. Przestrzegam wszystkich padaka po calosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Ja tesh mam Kingstony na kościach Samsunga i tesh shit niesamowity... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Siakieś dziwne ma Twój kolego, bo moje kingstony na kingstonie idą na 169MHz na max timingach i standardowym napięciu na epoxie 8k9a, nie moge sprawdzić czy więcej pójdą bo niemam odblokowanego mnożnika. Ktoś wspominał ze chodzą mu one na 200MHz. Może twoje to jakaś niepewna seria. Sprawdz jakie mają oznaczenie na kościach, chodz mi o ostatnie dwie cyferki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 d328dm-60 0304pt13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Też wtopiłem kase w kingstony na kościcah kingstona.Nigdy nie kupujcie tych pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 milo ja mam TwonMOS'y co chodza na 207 na slabych timingach a wiecej na razie nie dawalem, natomiast na 190MHz na 5-2-2-2 ehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 :arrow: zalezy jakie kosci sie trafi, ale przewarznie o kingston'ach slyszy sie wiecej zlego, niz dobrego. kiedys byly dobre... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Heh ostatnie o pamięciach słysz się tylko złe rzeczy Elixiry złe Kingstony zle więć co pozostaje ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Geil :?: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Setiec - u mnie chodzą na 400 przy 5-3-2-CL2 i napięciu 2.7V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Setiec - u mnie chodzą na 400 przy 5-3-2-CL2 i napięciu 2.7VU mnie 400 6-3-3 CL2,5 2,85V.Ale jak dorwe nf2 to pewnie tez pojda...Abit swoje od pamieci wymaga nie to co Epox. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 O Setiec też słyszałem że różne chodza praktycznie chyba nie ma firmy żeby ktoś na nią nie nażekał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko5ma Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Ja mam Kingstony na Winbondach i jestem zadowolony - teraz mam 175 na timingach 5-2-2-2.0, a chodzą dużo wyżej, przy CL2.5 odpaliłem windę na FSB 193. Mam też pytanko - kolega nabył ostatnio (przypadkowo :)) Kingstony na Infineonach, a nie ma możliwości ich ostrego przetestowania. Czy ktoś z Was miał jakieś doświadczenia (pozytywne lub negatywne) z tymi pamiątkami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Wlasnie jak jest z tymi kostaeczkami Kingstona na Infineonie??? Mam mozliwosc zamiany moich samsungow na Infineony lub Kingstony na infineonie. I sie zastanawiam co wybrac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 www.sisius.pl chesz kupić pamięci ?? są nowe geil'e :) Polecam gorąco!! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 ja ma kingstony [dziewicze - jeszcze nie krecone :oops: ] i seiteci oba 333 i oba 512 mb i na standardowych ustawieniach [cl 2.5] moj komp na kingstonach wiecej fpsow w q3 wyciaga niz na seitecach. a jak obie wlaczam [razem 1 gb ramu :twisted: ]to fajne wyniki w q3 wychodza. ale te seiteci bede na identyczne kingtony wymienial bo ciagle mi kompa zawieszaja. tukamon.w.interia.pl/shot0016.jpg :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 jeszcze jeden screen: tukamon.w.interia.pl/shoot0001.jpg :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 jezeli ktos to wezmie za spam to sorki ale jeszcze jeden screen: tukamon.w.interia.pl/shoot0020.jpg 571 fps niah niah niah :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Całkiem ciekawe te wyniki w Q3 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 ciekawostka: jak robie timedemo 1, to po skonczeniu dema pokazuje mi 220 fpsow przy ustawieniach, ktore byly uzyte przy tym screenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...