eterial Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam chciałbym z góry przeprosić jeśli temat umieściłem w złym dziale bądź powieliłem czyjś temat mam poważny problem mianowicie okna śmierci od czasu wymiany całkowitej sprzętu to jest od tygodnia następują cykliczne pady systemu zakończone tymi właśnie oknami tyle słowem wstępu system wysypuje sie niezależnie od działań jakie sie na nim przeprowadza czy też nie informacje w poszczególnych dedach wyglądają następująco IRQL NOT LESS OR EQUAL DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL videoprt.sys rltHDAud.sys page fault in non paged area czy też mówiące o usb mimo wielokrotnego instalowania systemu problem nie znika dodatkowo mam problem z kartą sieciową(PLANET WL-8310) i jej sterownikami które przy 1 instalacji wieszają system i potrzebny jest restart po dokończeniu instalacji tych sterowników net działa normalnie wszystko jest ok do momentu gdy ma nastąpić ponowne uruchomienie w momencie gdy uruchamiane są urządzenia w momencie wyświetlania bootscreena wszystko się zatrzymuje i komputer przestaje odpowiadać jedynym wówczas rozwiązaniem jest restart i tryb awaryjny gdzie wyłączam kartę sieciową i dalej już system normalnie wstaje wykorzystałem już wszystko co mogłem najnowsze sterowniki aktualizacje systemu i najnowszy bios do płyty głównej także instalacje systemu bez tej karty sieciowej mimo wszystko nic się nie zmienia sprzęt w sygnaturce dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chetau Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Usuń sterownik Realteka i pobierz najnowsze ze strony producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...