Whiteman_89 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Czy zasilacz takiej klasy LINK udźwignie kartę graficzną Gigabyte GeForce 8600GT LINK? Moja konfiguracja to: Intel Pentium Dual Core E2160 (1,8 Ghz) 1 GB RAM Interesuje mnie to czy nie ma zagrożenia przy uruchomieniu PC z takową konfiguracją (wraz z wspomnianą kartą). Zasilacz jestem gotów wymienić, ciekawi mnie jednak to czy system będzie działał w miarę stabilnie przy takim ustawieniu (procesor bez podkręceń). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) Dla świętego spokoju zainwestuj w zasilacz, a wywal ten produkt zasilaczopodobny o nazwie Modecom Feel... Edytowane 4 Listopada 2007 przez seba_999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Ze słabymi zasilaczami jest różnie - może ci się np. trafić że przez kilka lat będzie chodził bez problemu , a może paść po miesiącu j/w twój sprzęt nie jest aż taki tani więc lepiej teraz zapłacić 50zł więcej niż potem żałować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Dokładnie. Feel'e nie są takie złe jak np. Codegeny, Megabajty czy inne tego typu wynalazki, ale też znam z doświadczenia przypadki, w których Feel 400W palił zestaw składający się z GF6600 i A64 3000+. W tym wypadku Feel i w dodatku tak słaby (350W) zupełnie odpada. Jeżeli byłby to np. Feel II/Feel III 450W - to jeszcze możnaby się zastanawiać, ale z 350W radzę nie ryzykować przy takim zestawie. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Doloz 50zl i kup modecoma ale nie feel'a tylko mc 350. Spokojnie ci uciagnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Doloz 50zl i kup modecoma ale nie feel'a tylko mc 350. Spokojnie ci uciagnieCzy "spokojnie" to nie wiem, ale powinien uciągnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...