Tapio Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 nie wiem dlaczego wszyscy polecaja tego samsunga jako najlepszego do 1100zl. Czy ktos widzial oba jednoczesnie? Oba maja podobne wlasciwosci fizyczne ale jak dla mnie hp prezentuje sie o wiele lepiej. Czy moze mi ktos wytlumaczyc fenomen tego samsunga? Piotr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnemonic Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 temat spoko wlasnie takiego szukalem tylko czemu 0 wpisow?? wlasnie wybieram pomiedzy tymi dwoma monitorkami i spodziewalem sie wiekszego odzewu no ale poczekamy zobaczymy moze sam niedlugo cos tu wpisze jak juz cos wybiore (jeszcze sie zastanwiam nad LG M208WA-BZ z wbudowanym tunerem tv za 1139 w Siriusie ale bez kitu ten HPek mi chodzi po glowie tylko ta cena moglaby byc ze stowke niższa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Ad1 owczy ped ;) Ad2. HP jest te 10-15% drozszy Ad3 znacznie bardziej serio to HP ma szybke - nie kazdy lubi i ma warunki do uzytkowania takiego modelu czyli jest dla specyficznego uzytkownika Sam chcialem cos z szyba poki podczas wizyty w sklepie nie zobaczylem jak pieknie odbija sie w nim cale oswietlenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) W HPku szyba dziala jak lustro, szczegolnie w bardzo sloneczne dni, w jasnym pokoju, albo w ciemnym gdzie swiatlo jest centralnie lub za uzytkownikiem to okropne utrapienie... mialem takiego laptopa, aby cos zobaczyc poprawnie zwiekszalem kontrast i jasnosc, a to nie tedy droga... samsung 2232BW nie ma tego problemu (chociaz dla niektorych szyba to zaleta) i jest sporo tanszy. Edytowane 20 Listopada 2007 przez xantype Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tapio Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 W HPku szyba dziala jak lustro, szczegolnie w bardzo sloneczne dni, w jasnym pokoju, albo w ciemnym gdzie swiatlo jest centralnie lub za uzytkownikiem to okropne utrapienie... mialem takiego laptopa, aby cos zobaczyc poprawnie zwiekszalem kontrast i jasnosc, a to nie tedy droga... samsung 2232BW nie ma tego problemu (chociaz dla niektorych szyba to zaleta) i jest sporo tanszy.no jak dla mnie ta szyba to akurat zaleta jest! wiecej w tym hp widac w sloncu niz w tym samsungu. Poza tym dzieki tej szybie a dokladniej temu systemowi co stosuje hp patrzac na obraz pod katem kolory sa nadal takie jak byc powinny (gdzie w samsungu tych kolorow juz nie widac tylko czarne punkty) no a czarne barwy sa tak czarne jak monitor bylby wylaczony a w samsungu ten czary jakby swieci. No naprawde ciezko to jest opisac ale jak dla mnie to hp jest lepszy od tego samsunga (bo z innymi nawet nie porownywalem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...