Skocz do zawartości
sfonor

No I Co Wybrać

Rekomendowane odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam podobny problem. Jaka grafika ok 400 zl

Czy palit sonic+ czy ten 1950Pro od Powercolora. Mecze sie jzu tydzien. W sumie brat mnie namawia na ATi ale kurde nei wiem sam. W starszych grach to pewnie 1950 ale w nowszych ?

A może coś używanego z gwarancją kup? teraz to są dobre okazje na takie zakupy .

Sam będę na dniach sprzedawał 7900SG 600/1600 z chłodzeniem Zalmana, karta która na przeczekanie do tańszych 88GT moim zdaniem też starcza. Gram na niej we wszystko i bez kompleksów :) (no poza Crysisem oczywiście ;P bo tu sensownie się gra na medium)

Oczywiście ATI x1950pro teraz ma poprawione stery a 8600GT przyciąga zunifikowanymi jednostkami...

ale skoro to na przeczekanie tylko...? To po co przepłacać ;)

a poza tym - to rzeczywiście na duronie 1,6 to ma iść? :blink:

Edytowane przez dia8el

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

q8ic - teraz rozumiem Twój wybór

generalnie to wybór sie raczej ogranicza do x1950pro i gf7900 gs

, bo na nich można jednak osiągnąc troszkę więcej niz na serii 8600gt, jednak i radek i gf mają wady - przy radku obawiam się troszkę o sterowniki, a z kolei gf ma cienkie stockowe chłodzenie (ten xfx), a gf z cooler master nie idzie już dostać (nie mam tu na myśli allegro)

q8ic - tce rulez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi