Wu Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Nie wiem co jest grane, ale moim zdaniem ( nie wiem kto dokładnie ), jako moderator nadużywa swoich uprawnień. O co konkretnie mi chodzi ? O to że usuwane są wątki... i to nawet te z oślej łączki, która już z założenia miała być hydeparkiem. Zrozumiałbym, gdyby był to temat w jakiś sposób obraźliwy czy przesadnie wulgarny ale... Chodzi mo konkretnie o temat "ZAJEBISTA LASKA" który bądź co bądź nie był zbyt wyrafinowanym teamtem do dysputy, niemniej jednak - miałem ochotę go przeczytać. Jeśli dyskusja w tym topicu zmieżała w niewłaściwym kierunku, wystarczyło topic zamknąć ! Rozumiem tego typu postępowanie w przypadku powtarzającyhc się pytań ale w takim przypadku ? Coś mi się wydaje że niektórzy są nadgorliwi... albo osób z odpowiednimi uprawnieniami jest poprostu za dużo i każdy chce się wykazać... .To moje zdanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 No ja też uważam że na oślej pownny być kasowane tylko wątki, obraźliwe, niesmaczne lub niezgodne z prawem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Ludzie, pisalismy juz to wiele razy, ale powtorze to jeszcze : To co jest kasowane , ustalaja tylko i wylacznie admini. Czy to sie komus podoba, czy nie, ale tak jest i tak pozostanie. Czy tak ciezko zrozumiec, ze reguly ustala gora i ona o wszystkim decyduje ? Tak jest na kazdym prawdziwym forum, nie piszcie ze u gosci X jest inaczej i jest demokracja, bo fora z 15 userami to ............ wiecie co. BTW hydeparku, to troszke inaczej jest jak pisze Wu, czy to mu sie podoba , czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 No wlasnie... co niewyklucza i jak widac ze czasem admini to... pajace :!: szkoda czasu na nazekanie ich niemozna sadzic, trzeba leczyc... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 heh... temat o muzie też zniknoł, a przecież na forum przybyło od czasu ostatniego takie temtu trochę osób więc i nowych "myśli" muzowych... zauważyłem ostatnio że na forum coś się dzieje niedobrego i nie chodzi tu o działanie forum i ostatnie problemy... :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Ej, no dokładnie, już sporo różnych topików padło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 No cos tu jest nie tak, kiedys temat byl blokowany, a nie kasowany. A moge na to spojrzec z dystansu bo przez dlugi czas nie czytalem w ogole forum. Deycja nalezy do adminow, a pewnie ze nalezy. Ale do tego kto skasowal temat z ta laska mam pytanie - co bylo zlego w tym temacie do jasnej cholery ? Co wy jacys przewrazliwieni jestescie ? Bo ja tutaj nie widze ZADNEGO powodu. Z muzyka mozna powiedziec, ze juz bylo - ok. Ale w ten sposob, to jeszcze kilka miesiecy i nic sie tu nie bedzie dzialo, tylko odpowiedzi starych wyjadacyz "bylo 2 tygodnie temu" "bylo w zeszlym roku, poszukaj w archiwum, mysle ze miedzy styczniem a czerwcem". Bez przesady panowie admini. Jak kiedys mozna bylo zostawic temat, w ktorym po Lisku sobie wszyscy jezdzili (a reszta to lizodupy bodajze), nawet nie zablokowany, a teraz takie topicy, ktore nikomu niczym nie szkoda sie skasuje, to cos tu jest jednak nie tak w mentalnosci adminow(pytanie, ktorych?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Cos czuje, że sie już niedługo kolejna afera rozegra, tym razem o kasowanie topiców i jesli bedą ludzi nadużywac [ciachów!] to pare osób z forum moze poleciec. Ale faktycznie osatnio cos zaczeły te topici znikac i posty niektórych osób także :8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 wlasnie okno mi sie otworzylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 ehhhh lepiej nie wywolujcie wilka z lasu .... bo faktycznie moze jakas wojna znowu byc miedzy adminami , moderami a uzytkownikami - a konsekwencje zapewne znacie - Bany sie posypia :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Mnie osobiście zdziwiło usunięcie mojego postu w któym był śmieszny text, nawiązujący do wydarzeń w Magdalence ,nie było tam wulgaryzmów ani treści obraźliwych, no ale cóż żyjemy w kraju gdzie istnieje wirtualna wolnośc słowa więc nie byłem zbyt zszokowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 No cos tu jest nie tak, kiedys temat byl blokowany, a nie kasowany. A moge na to spojrzec z dystansu bo przez dlugi czas nie czytalem w ogole forum. Deycja nalezy do adminow, a pewnie ze nalezy. Ale do tego kto skasowal temat z ta laska mam pytanie - co bylo zlego w tym temacie do jasnej cholery ? Co wy jacys przewrazliwieni jestescie ? Bo ja tutaj nie widze ZADNEGO powodu. Z muzyka mozna powiedziec, ze juz bylo - ok. Ale w ten sposob, to jeszcze kilka miesiecy i nic sie tu nie bedzie dzialo, tylko odpowiedzi starych wyjadacyz "bylo 2 tygodnie temu" "bylo w zeszlym roku, poszukaj w archiwum, mysle ze miedzy styczniem a czerwcem". Bez przesady panowie admini. Jak kiedys mozna bylo zostawic temat, w ktorym po Lisku sobie wszyscy jezdzili (a reszta to lizodupy bodajze), nawet nie zablokowany, a teraz takie topicy, ktore nikomu niczym nie szkoda sie skasuje, to cos tu jest jednak nie tak w mentalnosci adminow(pytanie, ktorych?). Szymoon Przestan pieprzyc bez sensu. Jezeli myslisz ze jest tak jak mowisz, to lookaj codziennie na liczbe postow i topicow. Mozesz sie zdziwic , i to niekoniecznie faktem ze jest ich coraz mniej. W ogole ta dyskusja jest bez sensu. Pisze tez po raz n-ty, topiki nie sa kasowane (chyba ze na wniosek autora) tylko przenoszone na Smietnik Nie mozesz sobie "pojezdzic" po Lisku ? Gosciu, idz ty sie lezyc lepiej, twoja argumentacje mozna sobie ........... (tu wstaw odpowiedni text) Dlaczego bezposrednio do admina nie napiszesz, jaki to jestes pokrzywdzony , ty i inni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Sam nie wiem dlaczego ten wątek został usunięty. Już go wrzuciłem na oślą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Ludzie, pisalismy juz to wiele razy, ale powtorze to jeszcze : To co jest kasowane , ustalaja tylko i wylacznie admini. Czy to sie komus podoba, czy nie, ale tak jest i tak pozostanie. Czy tak ciezko zrozumiec, ze reguly ustala gora i ona o wszystkim decyduje ? Tak jest na kazdym prawdziwym forum, nie piszcie ze u gosci X jest inaczej i jest demokracja, bo fora z 15 userami to ............ wiecie co. BTW hydeparku, to troszke inaczej jest jak pisze Wu, czy to mu sie podoba , czy nie. yyy, sorry Reed ale z tego co piszesz wynika iż z każdym "bezsensownym topickiem" lecicie do admina by się go spytać czy można go usunąć - lol Lisek napisał iż każdy moderator ma możliwość kasowania wątków, z czego pewnie skwapliwie niektórzy korzystają :P Nie chce mi się wierzyć że w przypadku coraz większej ilości pojawiających się postów pytacie się każdorazowo admina o pozwolenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Ludzie, pisalismy juz to wiele razy, ale powtorze to jeszcze : To co jest kasowane , ustalaja tylko i wylacznie admini. Czy to sie komus podoba, czy nie, ale tak jest i tak pozostanie. Czy tak ciezko zrozumiec, ze reguly ustala gora i ona o wszystkim decyduje ? Tak jest na kazdym prawdziwym forum, nie piszcie ze u gosci X jest inaczej i jest demokracja, bo fora z 15 userami to ............ wiecie co. BTW hydeparku, to troszke inaczej jest jak pisze Wu, czy to mu sie podoba , czy nie. yyy, sorry Reed ale z tego co piszesz wynika iż z każdym "bezsensownym topickiem" lecicie do admina by się go spytać czy można go usunąć - lol Lisek napisał iż każdy moderator ma możliwość kasowania wątków, z czego pewnie skwapliwie niektórzy korzystają :P Nie chce mi się wierzyć że w przypadku coraz większej ilości pojawiających się postów pytacie się każdorazowo admina o pozwolenie ;) L.Asten, slyszales moze ze myslenie ma przyszlosc (taki slogan) :?: Jasne ze nie lecimy z kazdym do admina, bezsens :? Do adminow "lecimy" z co ciekawszymi, inne ktore uznamy za stosowne , sami wywalamy, admini nakreslaja nam poprostu co powinnismy wywalac itp. BTW, nie kasujemy tez (jak juz pisalem) tylko mamy do tego "zasobnik" gdzie admini moga sobie poogladac wyniki naszej dzialalnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 co to znowu za przepychanki ? dajcie spokoj , nic nie zmienicie a moze jakis bojkot ? lol ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 L.Asten, slyszales moze ze myslenie ma przyszlosc (taki slogan) :?:Nie obraziłem Cię, a więc i sam nie chce być obrażany :evil: Do adminow "lecimy" z co ciekawszymi, inne ktore uznamy za stosowne , sami wywalamy, admini nakreslaja nam poprostu co powinnismy wywalac itp.polityka polityką a i tak moderator wypieprza wg. własnego gustu, czyż nie? BTW, nie kasujemy tez (jak juz pisalem) tylko mamy do tego "zasobnik" gdzie admini moga sobie poogladac wyniki naszej dzialalnosci.To czy trash istnieje czy nie, mnie nie interesuje, być może macie osobne podforum z przeniesionymi topicami widoczne tylko dla adminów itp. tyle że ja jeszcze nie widziałem żeby tematy wracały z powrotem z tego "zasobnika" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Sam nie wiem dlaczego ten wątek został usunięty. Już go wrzuciłem na oślą.Topic wrócił ale nie to jest najistotniejsze. Chylę czoła i przesyłam wyrazy szacunku dla zdrowego rozsądku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Szymoon Przestan pieprzyc bez sensu. Jezeli myslisz ze jest tak jak mowisz, to lookaj codziennie na liczbe postow i topicow. Mozesz sie zdziwic , i to niekoniecznie faktem ze jest ich coraz mniej. W ogole ta dyskusja jest bez sensu. Pisze tez po raz n-ty, topiki nie sa kasowane (chyba ze na wniosek autora) tylko przenoszone na Smietnik Nie mozesz sobie "pojezdzic" po Lisku ? Gosciu, idz ty sie lezyc lepiej, twoja argumentacje mozna sobie ........... (tu wstaw odpowiedni text) Dlaczego bezposrednio do admina nie napiszesz, jaki to jestes pokrzywdzony , ty i inni. Jeszcze powiedz jaki to ze mnie gowniarz, ze moge sobie isc frazira czytac no i obowiazkowo, ze nikt mnie nie zmusza do przegladania tego forum. Mam nadzieje, ze ci ulzylo, bo nie spodziewalem sie takiej odpowiedzi. "Gosciu, idz ty sie leczyc lepiej" Po pierwsze nie gosciu, bo nie jestem jakims przypadkowym gowniarzem, ktory sobie postanowil byle co napisac. Po drugie leczyc sie nie musze, moge ci za to powiedziec, ze jestes przewrazliwiony na krytyke(i nie ma co sie dziwic, tez bym byl na towim miejscu). Ja nie mysle, ze jest tak jak mowie, chyba czegos nie pojales, ale dobra, nie bede tlumaczyl bo nawet mi sie nie chce. To, ze jest w ogole cos takiego jak smietnik to sie dowiedzialem po twoim poscie, to czym jest ten smietnik, to sie dowiedzialem dopiero po nastepnym twoim poscie, gdzie juz kulturalniej sie wyrazales. "Dlaczego bezposrednio do admina nie napiszesz, jaki to jestes pokrzywdzony , ty i inni" I do jasnej cholry nie wyjezdzaj do mnie z takimi tekstami, czy ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>a gdzies pisalem, jaki to ja jestem pokrzywdzony ? ja nie mam zamiaru do admina nic pisac bo do cholery nei msuze, ty za to obrazasz mnie, prawie bez powodu (jesli jestes przewrazliwiony, to powiezdmy ze dla ciebie powodem jest w ogole poruszenie takiego watku). Twoje wyczucie humoru, ironii jest zerowe, a czepialstwo ogromne. Tyle ode mnie. I nawet nie odpowiadaj, bo juz dosc sie rozczarowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 i tak nie wygracie - mod i admin zawsze maja racje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 A jak zastanawiacie sie kto tu jest gowniarz to poprzygladajcie sie emblematą. I niech sie teraz ktos mi zajdzie za skure............. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 i tak nie wygracie - mod i admin zawsze maja racje :(ALe tak sie sklada ze sa na naszym utrzymaniu buehheheheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Niezadowoleni userzy moga poslac pare bluzgow pod adresem BOFH-a ale raczej offline... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 i tak nie wygracie - mod i admin zawsze maja racje :(Tylko jak na forum zostaną sami admini i moderatorzy to chyba raczej nikt na tym nie wygra - najwyżej jakiś konkurencyjny board . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 a muj temat - ChWDP też zniknął... (chyba sie nawet nie pojawił a ja przeciez wreszcie rozszyfrowałem ten skrót i wiem co on znaczy: Chłodzenie Wodne Dopomaga Podkręcaniu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 1 przykazanie komputerowca mówi: CZCIJ MODERA(ADMINA TESH) SWEGO I SIEBIE SAMEGO.... LUDZIE DAJCIE SPOKÓJ.... proponuje ten temat zostawić jako wyjaśnienie dla innych..... przy okazji.... można by było przykleić topic w stylu "Księga skarg i wniosków...." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 przy okazji.... można by było przykleić topic w stylu "Księga skarg i wniosków...."Nom nie wiem czy to najlepszy sposób, bo by sie tego mogło sporo nazbierac i baNY BY POLECIAŁY W RUCH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 CZCIJ MODERA(ADMINA TESH) SWEGO I SIEBIE SAMEGO.... 8O 8) :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...