Skocz do zawartości
N1CO

Dell Vostro 1400

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Rozglądam się za moim pierwszym lapem ;] No i znajomy złożył mi ofertę na takiego Della: C2D T5270 1,4GHz (to chyba nie Santa Rosa?), 2GB RAM, 120GB HDD, 14 cali, X3100 (Vista Ready?), bateria 6cell za cenę 2600zł. Wydaje mi się, że bardzo dobra tym bardziej, że będę go używał na uczelni i ewentualnie do pracy (od gier mam blache ;]).

Tak więc chciałbym usłyszeć kilka Waszych opinii na jego temat, bo o ile o blachach trochę wiem, tak o lapach nic a nic ;]

EDIT:

Zapomniałem dodać, że lap z USA z roczną gwarancją.

Edytowane przez N1CO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Rozglądam się za moim pierwszym lapem ;] No i znajomy złożył mi ofertę na takiego Della: C2D T5270 1,4GHz (to chyba nie Santa Rosa?), 2GB RAM, 120GB HDD, 14 cali, X3100 (Vista Ready?), bateria 6cell za cenę 2600zł. Wydaje mi się, że bardzo dobra tym bardziej, że będę go używał na uczelni i ewentualnie do pracy (od gier mam blache ;]).

Tak więc chciałbym usłyszeć kilka Waszych opinii na jego temat, bo o ile o blachach trochę wiem, tak o lapach nic a nic ;]

EDIT:

Zapomniałem dodać, że lap z USA z roczną gwarancją.

jak to sie mowi, jak dell zrobi notbooka to nie ma ....a :lol2:

a tak serio to czytnij se ten text

Dołączona grafika

Edytowane przez meeron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi