N1CO Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) Witam. Rozglądam się za moim pierwszym lapem ;] No i znajomy złożył mi ofertę na takiego Della: C2D T5270 1,4GHz (to chyba nie Santa Rosa?), 2GB RAM, 120GB HDD, 14 cali, X3100 (Vista Ready?), bateria 6cell za cenę 2600zł. Wydaje mi się, że bardzo dobra tym bardziej, że będę go używał na uczelni i ewentualnie do pracy (od gier mam blache ;]). Tak więc chciałbym usłyszeć kilka Waszych opinii na jego temat, bo o ile o blachach trochę wiem, tak o lapach nic a nic ;] EDIT: Zapomniałem dodać, że lap z USA z roczną gwarancją. Edytowane 5 Listopada 2007 przez N1CO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Witam. Rozglądam się za moim pierwszym lapem ;] No i znajomy złożył mi ofertę na takiego Della: C2D T5270 1,4GHz (to chyba nie Santa Rosa?), 2GB RAM, 120GB HDD, 14 cali, X3100 (Vista Ready?), bateria 6cell za cenę 2600zł. Wydaje mi się, że bardzo dobra tym bardziej, że będę go używał na uczelni i ewentualnie do pracy (od gier mam blache ;]). Tak więc chciałbym usłyszeć kilka Waszych opinii na jego temat, bo o ile o blachach trochę wiem, tak o lapach nic a nic ;] EDIT: Zapomniałem dodać, że lap z USA z roczną gwarancją. jak to sie mowi, jak dell zrobi notbooka to nie ma ....a :lol2: a tak serio to czytnij se ten text Edytowane 8 Listopada 2007 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...