Corey Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Ile jest warty używany Celeron 1ghz na płycie KOB815ep?? Plnuje sprzedać ale nie wiem za ile Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 celek z 200-250, a plyta nie wiem. nie znam. ale ze 150 pewnie max Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 www.allegro.pl Tak trudno poszukać, po ile schodzą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Niedawno opchnąłem znajomemu płytę ECS P6IPAT (i815EPT) + Celeron T 1.2GHz + box cooler za 300zł (na allegro widziałem coś podobnego za 330zł), więc mniej więcej masz orientację ile warte są Twoje części. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...