sonicplus Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Czy jest jakieś dobre mobo pod am2 z obsługą ddr1 i ddr2 ? Pod AMD X2 4400 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 nie ma takiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonicplus Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Szkoda, raz widziałem takiego "mixa", ale chyba pod inny socket :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 pod lga775 najpewniej. temat można zamknąć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Nie ma z racji zintegrowanego kontrolera pamięci w procku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonicplus Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) OK, a pod 775 jak jest to jaka ? I czy duża jest przepaść miedzy DDR 1 A DDR2 ? Bo mam zamiar zrobić modernizację i mam 2x512 Geil CL 2.5 wiec jak roznica jest np 10-20% wzrostu mocy to warto zaoszczędzić na ramie i dolozyc do grafy Edytowane 5 Listopada 2007 przez sonicplus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Jest, jakiś zmutowany ASRock, ale nie radzę się bawić w to ... lepiej sprzedaj Geile itd. i kup nowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...