Marrrcin Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Szukam programu do ograniczania czasu spędzanego przy komputerze na danym koncie. Korzystałem s Parent Timera, ale jest on płatny i skończył mi się okres próbny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Podstawowa funkcjonalnosc jest dostepna w systemie. Mozna z konsoli ustawic godziny w których mozna się logowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Podstawowa funkcjonalnosc jest dostepna w systemie. Mozna z konsoli ustawic godziny w których mozna się logowac.Tak wiem, ale nie o to mi chodzi. Chce dać np. 2h limitu na dobe bez względu na godzine która jest. Tak żeby można to było wykorzystać podczas kilku logowań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...