buzek5990 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) Witam Mam tę płytę główną i muszę przyznać że możliwości do o/c ma niezłe, napięcia, ramy można ładnie po podkręcać. Czytałem również że na starym BIOS'ie nic nie podkręcę, ponieważ BIOS kapryśny i nawet po lekkim podkręceniu potrafi się nie włączyć i trzeba zwrotką robić reset ciągle jego.. Procesor : Amd Athlon 64 x2 4000+ Am2 box Brisbane 65W Więc moje pytanie mam bios najnowszy ściągnięty za pomocą programu, który ABIT dorzuca i nie ma różnicy takie samo o/c to samo się dzieje, płyta jest w pod tym sensem naprawdę taka do niczego? Czy może czekać i w następnym miesiącu czy nie wiem kiedy orientuje sie ktoś kiedy ma być bios jeszcze nowszy, który ułatwi o/c. Teraz udaje mi się wykręcić super zegar z 200Mhz na 206, jechałem po 1mhz jaja jak nic zamiast np co 5mhz. na 210mhz trzeba już reset biosu. Bios zaktualizowany do v.13 był na wersji 11 jak kupiłem. Proszę o poradę może ktoś o tej płycie wie więcej znacznie i mi chociaż swoim zdaniem pomoże i nadzieją że o/c na tym będzie / pozdrawiam Edytowane 5 Listopada 2007 przez buzek5990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Temat o płycie. Na przyszłość użyj wyszukiwarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buzek5990 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Temat o płycie. Na przyszłość użyj wyszukiwarki. Przepraszam i dziękuje za link, nowy user tego forum jestem i nie wpadłem na to jak, po przez jakie słowa wyszukać tego czego potrzebuje <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Wystarczyło wpisać "an52": http://forum.purepc.pl/index.php?act=Searc...ighlite=%2Ban52 Ale dobra, koniec OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...