zales Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Mam pytanie, która karta dzwiękowa będzie lepsza: SBLive Player 5.1, czy zintegrowany Realtek ALC889A? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Zależy do czego. Np. SB Live możesz sprzedać za 20zł a Realteka z płyty nie wyrwiesz ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zales Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Chodzi o to że na starej płycie mialem SBLive Player, a na nowej mam Realtek ALC889A. I teraz nie wiem czy wyłączyć tą zintegrowaną karte i włożyć SB, czy używać tej zintegorwanej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 a jaki problem sprawdzic obydwie, porownac i wybrac? za Ciebie nie damy rady tego zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Geees ludzie testujcie najpierw sami co dla was lepsze a potem pytajcie. Na prawdę to taki problem włożyć karte do slota i przetestować? Ktoś ci powie ta lepsza inny że tamta i komu uwierzysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zales Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Po sprawdzeniu obydwu kart postanowiłem że kupie nową karte dźwiękową, wiec prosze o pomoc w wyborze. Na kartę moge przeznaczy około 300-350zl. Zależy mi glownie na sluchaniu muzyki, no i troche gierek, przydało by się też wyjscie HD_audio. Prosze o jakies propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...