dymciu Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam.Pytanko czy na plyte,Asus M2N32 WS PRO nForce 590 SLI wchodzi bez problemu Scythe Mugen (Infinity) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 jeżeli wymiary Scythe są większe niż Overall Dimension: 113(L) x 101(W) x 91.7(H) mm to nie wejdzie bo z jednej strony ram a z drugiej radiator z sekcji zasilania. Od zapinki jest jakieś 45mm do radiatora, w lewo do ramu jakieś 55 mm. Jak chcesz to daj znaka to zrobie foty tele. Ja posiadam arctica alpine 64 i prawie styka się z radiatorem. http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx...ata=2&disc= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY2005 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Ja na tej płycie zapiołem Mugena ale łatwo nie było. Ja dałem rade go zamontować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY2005 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Mam tego ASUSa M2N32 WS PRO i proca AMD X2 3800 F3. Dojechałem z OC do 3100MHz i dalej zaczynają się schody. Płyta wytrzymuje wysokie FSB (335MHz i dalej nie sprawdzałem), memki mam A-DATA Vitesta EE + DDR2 800 (do 1060MHz stabilne). Może ktoś z Was wie co jeszcze mogę zrobić żeby podjechać jeszcze wyżej? Chłodzenie SCythe Infinity + 2x12cm wentylatory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Mam tego ASUSa M2N32 WS PRO i proca AMD X2 3800 F3. Dojechałem z OC do 3100MHz i dalej zaczynają się schody. Płyta wytrzymuje wysokie FSB (335MHz i dalej nie sprawdzałem), memki mam A-DATA Vitesta EE + DDR2 800 (do 1060MHz stabilne). Może ktoś z Was wie co jeszcze mogę zrobić żeby podjechać jeszcze wyżej? Chłodzenie SCythe Infinity + 2x12cm wentylatory. 3100 to i tak dużo dla niego... Przejdz do działu "wszystko o dwurdzeniówkach amd" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 kiedyś czytałem test płyty a chyba identycznej nazwie i jako wersja WS nie miała regulacji napiecia. moze dlatego procek robi tylko 3100. ma regulacje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY2005 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Mam regulacje napięć CPU, jakieść VTT(nie wiem co to), MCP (to chyba mostek) i jeszcze kilka innych. A może ma ktoś z was jakiś zmodyfikowany BIOS do tej płytki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukens Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 http://forum.purepc.pl/Podstawowe-Zagadnie...41#entry3078441 tu masz napisane do czego służy to VTT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...