dawidzik Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Błagam o pomoc. Mam problem z zainstalowaniem sterowników do Herculesa 3D Prophet II MX na Winowsie 2000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 moze stery nie sa pod ta winde? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidzik Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Prbowałem ze sterami pod 2000/XP tymi ze stroony nvidi i te z herculesa. Wyglada to tak ze normalnie sterowniki sie instaluja komp prosi o restart a po restarcie gófno. Cytuje: "Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 3DPNS_2KXP_4041.exe ??? mnie wogole nie prosi o restart, grafa "trybi" odrazu (gf2pro) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harcerzyk123 Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Nie wiem czemu tak sie dzieje. Sproboj moze poszukac co oznacza ten kod 10. U mnie nigdy nie bylo problemow z instalka sterow do grafy a pracuje na 2000 i mam GF2MX400. To dziwne. Moze jakis konflikt przerwan? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidzik Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Dzieki wszystkim. Zrobiłem czystki w rejestrze i wszystko działa, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...