killer805 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Wlasnie kupilem newerwinter nighst2 ale po wlaczeniu wyskakuje takie cos jak na fotce. to samo mialem ze swatem4. gry oczywiscie sa orginalne. takei cos zaczelo sie pokazywac od kiedy zainstalowalem program poweriso ;( odinstalowalem program a tu dalej to samo. czy jest jakas mozliwosc bez reinstalki systemu??? tak sie robi tylko jak wlaczam gre(orginalna) z plyty Edytowane 6 Listopada 2007 przez killer805 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 masz zainstalowany program do virtualcd, cos w stulu daemon tools albo alkohol, wywal, bedzie smigac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 masz zainstalowany program do virtualcd, cos w stulu daemon tools albo alkohol, wywal, bedzie smigac wywalilem demona i poweriso i dalej nie dziala :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Wyrzuc jeszcze wszystkie wpisy pozostawione przez te programy w rejestrze i gry powinny dzialac. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Przykra rzacz , najbardziej pokrzywdzeni sa "uczciwi" ludzie. Ja robie co innego po prostu sciagam cracka i gram , nie bedzie mi jakis pajac decydowal co moge a czego nie moge miec na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid00 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 To poprostu zrob cracka. Wyglada na to, ze masz wgrany jakis obraz plyty? Tak mi sie wydaje. Zobacz moj komputer i powiesz jakie tam masz dyski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...