Arczi Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Witam, mam spory problem. Wcześniej z dźwiękiem było wszystko ok. Dzisiaj natomiast włączam kompa, włączam głośniki i tu kurde nie ma głosu! Nie ma takiej opcji, że jest coś wyciszone, albo coś w tym stylu. Sterowniki przeinstalowywałem. Posiadam płyte główną ASUS A8N-SLI SE, dźwiękowa zintegrowana z Mobo - Realtek ALC850. Wcześniej dźwiękowa 2 razy mi padała, i wtedy jak np. włączyłem winampa i chcialem jakis kawałek zapuscic, to wywalało błąd, że nie może odnaleźć urządzenia audio. Teraz natomiast jest niby ok, piosenka leci, ale co z tego jak dźwięku nie ma... Macie może jakieś sugestie? Z gory dzieki, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 W biosie sie wylaczyla? Moze w menagerze? Mialem tak swego czasu z ECS'ami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) W biosie jest włączona, w menagerze równiez. Edytowane 7 Listopada 2007 przez Arczimodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golarz 004 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Spróbuj znaleźć jakieś nowsze sterowniki na necie, najlepiej pobrać ze strony producenta. Chociaż to raczej nie sterowniki bo w menedżerze (jak piszesz) jest ok. Sprawdź czy wszystko dobrze jest podłączone. Spróbuj sprawdzić na innych głośnikach albo lepiej słuchawkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Sterowniki zainstalowalem najnowsze, dalej nic :mur: :mur: Co do sluchawek, to nie rozumiem czemu mam podłączyć inne, skoro te podpiąłem to mp3 i działały, tak samo zrobilem z glosnikami, i podłączone do mp3 tez byly ok. No ale dla pewnosci podłączylem inne sluchawki do kompa, ale tak jak sie spodziewalem - nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...