padlina Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Mam problem, potrzebuje podniesc napiecie na plycie ktora nie posiada takiej opcji. Ktos ma jakis pomysl? Celka tualatina sie da (jakies nozki trza zewrzec) Dzieki za wszelka pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Pewnie tez bedzie problem z nozkami jak w przypadku Tualatina. Gdzies ten problem byl poruszany na starym forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Mam problem, potrzebuje podniesc napiecie na plycie ktora nie posiada takiej opcji. Ktos ma jakis pomysl? Celka tualatina sie da (jakies nozki trza zewrzec) Dzieki za wszelka pomoc sorry ale takie cos mnie irytuje! laczysz tak samo jak w tulipanach.. i <span style="color:red;">[ciach!]</span>A bys zaczol czytac archium bo byla o tym mowa i to nie dalej jak kilka dni temu... watek zowie sie bodajrze Przejsciowka czy jakos tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...