tucz Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Witam, Noszę się z zamiarem wymiany mobo + procek + pamięć. Moja obecna konfiguracja: - MSI KT4V - Athlon XP 2600+ (Barton) - 2x512 Kingston HyperX - zasiłka 350W ModeCom - grafa Ati Radeon 9800PRO - AGP - dysk seagate baracuda 160GB ATA - obudowa jakaś stara i nazwy nie znam :) Grafa jest na AGP i chcialbym ja narazie zostawic, wiec nowa plyta musi miec AGP, no i wypadaloby zeby tez bylo PCI-E. Obecnie sie sklaniam na C2D, widze ze jest wydajniejsze od AM2. Pamieci planuje 2x1GB. Komp wykorzystywany glownie do pracy biurowej, internet, filmy. Od czasu do czasu jakas gierka, Visual Studio, SQL Server, Eclipse. Jakie elementy możecie polecic? Czy moja zasilka 350W wystarczy do nowego sprzetu? I czy w takiej kwocie kupie cos sensownego/przyszlosciowego czy moze jeszcze troche trzeba dolozyc? Z gory dzieki za wszelka pomoc. Pozdrawiam, Tucz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Sprzedaj całość i kup coś takiego jak ja mam w podpisie. Ja wymieniłem Durona 1800, płytę, 768 ramu i 9800pro na coś takiego dokładając 800zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tucz Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Sprzedaj całość i kup coś takiego jak ja mam w podpisie. Ja wymieniłem Durona 1800, płytę, 768 ramu i 9800pro na coś takiego dokładając 800zl. a nie znajdzie sie teraz jakiejs sensownej plyty pod C2D z obsluga AGP? Jednak przemyslalem sprawe i moge wylozyc 1500zl. Co w takim razie moglbym nabyc? troche sie zorientowalem i wstepnie wybralem cos takiego: - foxconn p35a; - c2d e6750 - czy warto? moze lepiej e2160? - palit 8600gt sonic+ - 2 x 1GB corsair pc-800 XMS2 - czy lepiej dolozyc do czegos lepszego? Czy do takiego zestawu starczy zasilka modecom 350W? pzdr, Tucz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 zalezy jaki modecom jesli NIE feel, to powinien dac rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tucz Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 zalezy jaki modecom jesli NIE feel, to powinien dac rade na szczescie to byl swiadomy zakup i to NIE jest FEEL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Może tak msi neo2-fr + e2160 + 2x1gb Goodram + palit 8600gt sonic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tucz Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Może tak msi neo2-fr + e2160 + 2x1gb Goodram + palit 8600gt sonic w czym przewyzsza tego foxconna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...