mechl!n Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 OKAZJA: GeForce 4 Ti- 4200 Leadtek Winfast A250 LE http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11187731 Geforce4 Ti4200 64MB DDR AGP8x TV-OUT http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11187652 Wcześniej były: Geforce4 Ti4200 64MB DDR AGP8x TV-OUT http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11160734 za jedyne 380 zł !!! Poszły wszystkie! IMHO- bezczelne OSZUSTWO!!! Sprawdźcie sobie, na czym sprzedający dorobił się pozytywów i kiedy się rejestrował. Czekam teraz na komentarze jakie dostanie sprzedający po ostatniej aukcji. A może to ja wyjdę na frajera, który przepuścił TAKĄ okazję 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 zobaczy sie :D ale jesli to wszystko jest legal to ladne hamstwo ze nie kupiles... ja tez bym kupil jak bym wiedzial :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 no ,cena jakich malo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Wszystko jeszcze przed tobą!!! Leadtek za 540 zł to smaczny kąsek :twisted: UWAGA. TOPIC TEN ZAŁOŻYŁEM "KU PRZESTRODZE". NIKOGO NIE NAMAWIAM DO KUPOWANIA TYCH KART- WPROST PRZECIWNIE!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Przeciez do konca aukcji jeszcze sporo czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 no ja mojego MSI kupilem za 500 zl, ale to uzywany niestety, chociaz mam jeszcze prawie ze 2 lata gwary. Ja tez jestem zadowolony chociaz tamte to naprawde zajefajne okazje !!, ale czy legal ?? hmm co to koles se zrobil fabryke w domu ?? bo mysle ze prolinka na agp8x to za 380 zl nie kupi sie nawet w hurtowni .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 na napewno nie , bo sam pracuje w sklepie i takiej pormocji to ja niewidzialem nigdy . ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 a w sumie to bym sie zastanaiwal co kupic , 8500 czy tego 4200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 ghyhyhy... widocznie mieli "dziurawą" ciężarówkę z tymi gf4ti4200 buhaha... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 a w sumie to bym sie zastanaiwal co kupic , 8500 czy tego 4200. Please, nie zaczynajmy dyskusji "o wyższości świąt bożego narodzenia nad wielkanocą". Było o tym dużo i wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 a w sumie to bym sie zastanaiwal co kupic , 8500 czy tego 4200.a swoja droga jakbys sie zastanawial co wziac, to sie nie obraz, ale leciutko kretynik bys byl. Ten radek jest duuuuuuuuzo gorszy!! Przecierz r9500 jest slabszy nawet!! Ale spoko, wlasnie, bylo i poszukaj jak nie wierzysz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 'Lokalizacja tez dobra " PL " najlepiej reka w reke zrobic transakcje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 a w sumie to bym sie zastanaiwal co kupic , 8500 czy tego 4200.a swoja droga jakbys sie zastanawial co wziac, to sie nie obraz, ale leciutko kretynik bys byl. Ten radek jest duuuuuuuuzo gorszy!! Przecierz r9500 jest slabszy nawet!! Ale spoko, wlasnie, bylo i poszukaj jak nie wierzysz. Scibi- po co to... :( Zaraz się zaczną dyskusje... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Wiem ze byo dlatego niepowiedziale czy BEDZMIEMY sie zastanawiac , a pozatym to wlasnie kupiel 4200 :) za 399 zl :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Patrzyłem na jego aukcje same jakies groszowe sprayw w ciądu ostatnich paru tygodni .. chyba wtope moza zaliczyc :cry: ma tez barrracude 80 GB V za 400 zeta , .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 ... Scibi = niebede komentowal tematu wyzszosci 9500 . Wiem bo mialem i na 9700PRO latal 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 ...porzyjemy zobaczymy... BEZ RYZYKA NIEMA WYGRANEJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 ... Scibi = niebede komentowal tematu wyzszosci 9500 . Wiem bo mialem i na 9700PRO latal 8) Chłopie co ty piszesz?!? Wcześniej pisałeś o 8500 a teraz wyjeżdżasz z 9500 :evil: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 hmm bym kupil ale nie ufam allegro.pl :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 co ja pisze? zobacz co pisze SCIBI, z jego wypowiedzi wywnioskowalem ze 9500 jest slabszy od 4200 ( moze i TEORETYCZNIE jest) , wiec czemu sie do mnie dziwisz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 co ja pisze? zobacz co pisze SCIBI, z jego wypowiedzi wywnioskowalem ze 9500 jest slabszy od 4200 ( moze i TEORETYCZNIE jest) , wiec czemu sie do mnie dziwisz ? EOD O.K.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 anobo tak jest. mowie bez zadnych przerobek, bo teraz nie kupisz juz tego 9500 co go sie da na 9700 pro zrobic... ale luziok. Tylko malutkie sprostowanie, ze 8500 nie ma ZADNYCH szans z ti4200. i to tyle. i skonczmy to bo kurde zamiast oceniac ta aukcje (ktora chyba jednak jest trefna) klocimy sie znow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 <pifo> ja rozumie , niejestem lama za ktorego mnie bierzesz/wzioles , a co do radeona to pech taki ze mialem na starym PCB :twisted: , ale male beldziki byly, niestety. No i z zyskiem sprzedalem wiec zapomianm o nim.Co do aukcji to sie okarze. Wkrotce napisze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 A wracajac do tematu , to bardzo jestem ciekaw jakie komentarze przyjda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 A zadam wam jeszcze pytanie : Dysk WD 80GB 8MB cache - cena 350zl ? dobra co i to nie z allegro tylko sklep ! U mnie w Krakowie. Uwierzylibyscie , czy tez ze tak jakis przekret z mojej strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 A zadam wam jeszcze pytanie : Dysk WD 80GB 8MB cache - cena 350zl ? dobra co i to nie z allegro tylko sklep ! U mnie w Krakowie. Uwierzylibyscie , czy tez ze tak jakis przekret z mojej strony. Raczej nie uwierzył bym .. :D p.s teraz to mówisz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Swego czasu kupiłem na Allegro ASUSa CUSL2 od jakiegoś "GSM_coś tam" - kupiłem tanio i do tej pory ją mam w drugim kompie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Z tego co widzę to "GSM....." sprzedaje tera te same prolinki za ok. 490 pln !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Sam kupilem za 540zl swojego tylko ze 2 miechy temu. Ale 380 to juzxprzesada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 e tam wole mojego 8500@9100 :) nie lubie NV : http://kris.az.pl/ocforum/viewtopic.php?t=212 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...