Skocz do zawartości
mechl!n

Taniutkie GF4 Ti4200

Rekomendowane odpowiedzi

OKAZJA:

GeForce 4 Ti- 4200 Leadtek Winfast A250 LE

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11187731

Geforce4 Ti4200 64MB DDR AGP8x TV-OUT

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11187652

Wcześniej były:

Geforce4 Ti4200 64MB DDR AGP8x TV-OUT

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11160734

za jedyne 380 zł !!! Poszły wszystkie!

IMHO- bezczelne OSZUSTWO!!!

Sprawdźcie sobie, na czym sprzedający dorobił się pozytywów i kiedy się rejestrował.

Czekam teraz na komentarze jakie dostanie sprzedający po ostatniej aukcji. A może to ja wyjdę na frajera, który przepuścił TAKĄ okazję 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja mojego MSI kupilem za 500 zl, ale to uzywany niestety, chociaz mam jeszcze prawie ze 2 lata gwary. Ja tez jestem zadowolony chociaz tamte to naprawde zajefajne okazje !!, ale czy legal ?? hmm co to koles se zrobil fabryke w domu ?? bo mysle ze prolinka na agp8x to za 380 zl nie kupi sie nawet w hurtowni ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a w sumie to bym sie zastanaiwal co kupic , 8500 czy tego 4200.

a swoja droga jakbys sie zastanawial co wziac, to sie nie obraz, ale leciutko kretynik bys byl. Ten radek jest duuuuuuuuzo gorszy!! Przecierz r9500 jest slabszy nawet!! Ale spoko, wlasnie, bylo i poszukaj jak nie wierzysz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a w sumie to bym sie zastanaiwal co kupic , 8500 czy tego 4200.

a swoja droga jakbys sie zastanawial co wziac, to sie nie obraz, ale leciutko kretynik bys byl. Ten radek jest duuuuuuuuzo gorszy!! Przecierz r9500 jest slabszy nawet!! Ale spoko, wlasnie, bylo i poszukaj jak nie wierzysz.

Scibi- po co to... :( Zaraz się zaczną dyskusje... :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anobo tak jest. mowie bez zadnych przerobek, bo teraz nie kupisz juz tego 9500 co go sie da na 9700 pro zrobic... ale luziok. Tylko malutkie sprostowanie, ze 8500 nie ma ZADNYCH szans z ti4200. i to tyle. i skonczmy to bo kurde zamiast oceniac ta aukcje (ktora chyba jednak jest trefna) klocimy sie znow :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<pifo> ja rozumie , niejestem lama za ktorego mnie bierzesz/wzioles , a co do radeona to pech taki ze mialem na starym PCB :twisted: , ale male beldziki byly, niestety. No i z zyskiem sprzedalem wiec zapomianm o nim.Co do aukcji to sie okarze. Wkrotce napisze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A zadam wam jeszcze pytanie :

Dysk WD 80GB 8MB cache - cena 350zl ? dobra co i to nie z allegro tylko sklep ! U mnie w Krakowie.

Uwierzylibyscie , czy tez ze tak jakis przekret z mojej strony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A zadam wam jeszcze pytanie :

Dysk WD 80GB 8MB cache - cena 350zl ? dobra co i to nie z allegro tylko sklep ! U mnie w Krakowie.

Uwierzylibyscie , czy tez ze tak jakis przekret z mojej strony.

Raczej nie uwierzył bym .. :D

p.s teraz to mówisz :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...