Flat_erik Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 -NTEL Dual-Core E2180 (dobrze sie bedzie krecil?) :-P - Foxconn P35A -2x 1gb kingmax 800 albo ocz platinum 800 2x1GB nie wiem wlasnie :mur: -PALIT GeForce 8600GT 256MB DDR Sonic+ Co o nim myslicie? jakies sugestie? , porady?? Mam jeszcze pytanie w sprawie zasilacza, jakiej firmy zasilacz polecacie w miare przystepnej cenie?? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Rozwiń "przystepnej cenie" Procek to E2160, podkręci się lepiej pewnie Grafa to X1950PRO od PowerColor A RAM na 667 , starczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Ile masz kasy na ten zasilacz? Może amacrox, corsiair, bequiet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n30 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Z tego co wiem to Pentiumy kręcą się jednakowo, bez względu na model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Z tego, co widać po wynikach użytkowników, kręcą się różnie. Nawet ten sam model , przecież zależnie od sztuki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n30 Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) To jest zależne zawsze od sztuki procesora, nie modelu (oczywiście mowa o Pentium DC). Jedynym argumentem aby kupować lepszego Pentiuma DC jest wyższy mnożnik, który pozwala na gorszej płycie z mniejszym maksymalnym fsb osiągnąć większe taktowanie. Edytowane 7 Listopada 2007 przez DawidNeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Ale szło mi o to, że więcej sztuk w E2160 robi te 3GHz niż spośród E2180 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...