szczepoxx Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 jest to strona zbiosem do v.2.2 ale w nazwie biosu pisze ze to do v.2.0 :/ http://www.ecsusa.com/ECSWebSite/Products/...52&LanID=16 podejdzie ten bios ????? bedzie chodzic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finish Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Powinno ruszyć. U mnie bios, który teraz jest wgrany jest do wersji 1.0 i 2.2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Jeżeli BIOS nie będzie pasował to po prostu AWDFLASH wyrzuci błąd ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 i co w tedy ?? wszystko zostanie po staremu ?? czy sie skrzaczy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 i co w tedy ?? wszystko zostanie po staremu ?? czy sie skrzaczy :P Jak rzeczywiście wyrzuci błąd to nie puści dalej i będzie po staremu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Generalnie ja się jeszcze nie spotkałem z tym, że AWDFLASH pozwolił sflashować zły BIOS. Flashować zły próbowałem wiele razy na wielu płytach (bynajmniej nie specjalnie, a było to np. winą przypadku) i zawsze wywalał błąd i wszystko zostawało po staremu. Być może że do jakichś typowo zabytkowych komputerów szło wgrać zły BIOS - ale w przypadku nowszych się z czymś takim nie spotkałem (chyba, że np. był to prawidłowy BIOS ale z błędem albo komputer uruchomiono ponownie w trakcie flashowania itp.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...