PonczeQ Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam. Mam dziwny problem z tym prockiem na płycie głównej MSI K8N Neo4-F. Otóż Everest pokazuje mi różne temperatury na płycie głównej, ale nie wiem, na którą mam patrzeć. Temperatura procesora to 37 stopni, temp. 1 rdzenia 46 stopni, 2 rdzenia 37 stopni - więc która to jest temperatura rzeczywista mojego procka?? Z góry dzięki za pomoc... pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 heh tak to jest u mnie na core0 pod obciazeniem na 2,75ghz mam np 54--59, na drugim (core1) bez obciazenia 44-46, jak ustawie koligacje... na prime a w druga strone jak walne prime na core1, to tam temp nie przekracza 50stopni...i 2 jajo tez ma 50(grzeje sie od drugiego oO) jak obciaze 2 jajka to mam odpowiednio kolo 60 i 50 a jaka jest rzeczywista? moze trzeba srednia wyciagnać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=139087 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...