Skocz do zawartości
Popixs

Leadtek winfast k7ncr18g-pro

Rekomendowane odpowiedzi

Tu nie chodzi tylko o radiatorek, ale o zastosowany mostek południowy (lepszy dopiero w wersji PRO) i rozkład podzespołów - gniazdo zasilania umieszczone tak, żę kabel przechodzi dokładnie nad wiatrakiem proca i umieszczenie gniazd pamięci na skraju płyty, co skutecznie uniemożliwia zamontowanie napędów w slotach 5,25" (choć to poprawiono).

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wersja pro jest niezla! do o/c ma nawet specjalne menu do podkręcania cos w rodzaju abitowskiego soft-menu. X-BIOS Overclocking II Vcore do 2.0V mnoznik od 3x do 24x, Vagp do 1.7V ,niestety nie ma zmiany Vdimm ale zmiania taktowania GP jest ,regulacja timmingów Dołączona grafika

ustawienia automatyczne: By SPD, 100, 133, 166 MHz

ustawienia zaawansowane: od 50%, 100% (synchroniczne z szyną FSB) do 200% MHz. Do tego FSB do 211mhz.

No i ma tez programik Speed Gear

Dołączona grafika

szczerze mówiąc ja nawet bym tego nie instalowal ale ludzie zaczynajacy moga poprubować.

Ma tez bardzo fajne chlodzenie NB dosc fajny radiatorek z wiatraczkiem hmm moze to miedziany :)

Dołączona grafika

ogólnie po <span style="color:red;">[ciach!]</span> najzezdzacie a nie mówicie dlaeczego?? . Moim zdaniem płytka jest bardzo fajna (nie wiem jak jest z FSB ale pewno dobrze). Wydajnosc tez ma ok pozatym GF4MX zintegorwany fajno ,Fire Wire itp... wypas wersja i 3 FAZOWE ZASILANIE wiec zajebicho. Moim zdaniem plytka bardzo udana!. Benchmark.pl to lamerzy i liaicy jezeli chodzi o overclocking i rzeczy z tym zwiazane... tak wiec nie sugerowal bym sie ich testem. Zapowiada sie niezle nie wiem jak jest w praktyce bo na recenzjach Bnechmark.pl to nigdy sie opieral nie bede bo to strasznie skorumpowany serwis... i wam tez tak radze postepowac ogolnie serwis cienki... Dla nich R8500Le to 250/400 R8500 to 250/250 a R8500Pro to 275/275 :) tak wiec no comment... poszukaj innych recek mi sie płytka bardzo podoba i imo jest niezla troche brakuje Vdimm ale plytka jak dla mnie <span style="color:red;">[ciach!]</span>na jedna z lepszych ze zintegowana grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eheh wersja D - PRO jest spox chociaż brakuje vdimm ale ogólnie gez .... fsb = 200 mhz (na MSI jest gorzej)na 210 chdzi nie wieszając się ale..... jak zarzuce prima95 to przy tescie 19 komp stoi i tak w nieskonczoność (to nie zwiecha bo normalnie w tym czasie moge robic cokolwiek !, chociaż jak se zakupie TwinMOSY to sie jeszcze raz sprobuje :D) ma soundstroma, ma firewire miejsca wokół socketa jest niewiele ale Coolmaster HCC - 002 wchodzi więc ogólnie płyta geez ale bez podkręcania z wydajnością jest słabo :wink: :D :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...