Sajrus Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Co uległo zmianie? Wejdźcie i się przekonajcie (dla niewtajemniczonych powiem że design). Marudźcie ile się da, będzie większa motywacja, pochwał dla nas raczej nie będzie gdyż tak się z góry przyjęło :P. Zapraszam na TechWorks.pl Edytowane 7 Listopada 2007 przez Sajrus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 heh... wkoncu ;] moge upnac na da juz tak? :) ale moglbys poprawic te odstepy miedzy tytulem i obrazkiem, miedzy obrazkiem a czescia tekstu w najnowsze publikacje.. tak jak w .psd - ladniej to wyglada :> no i obrazki mogly by miec ta ramke co w psd bo teraz sie zlewaja z tlem (obrazki w newsach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 z grubsza szata mi się podoba- kolory w moich klimatach i z darknessem z pure mi harmonizuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 tom3k3 odległość musi być taka w najnowsze publikacje, co byłoby gdy tytuł zajął dwie linijki? Wtedy obrazki byłby na różnych wysokościach a tego chyba nikt nie chce? Tomcat cieszę się że się podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 no dobra, a border dla ramek? gdzie go wcielo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Nowy design wygląda lepiej niż stary. IMO powinniście jednak ciemniejszy koor na tło newsów, artów itd. No i nowy look dla forum by się przydał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Nowy lay na forum będzie. ale to "zaraz" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Nowy design wygląda lepiej niż stary. IMO powinniście jednak ciemniejszy koor na tło newsów, artów itd. No i nowy look dla forum by się przydał.Popieram co do ciemniejszego tła dla newsów, na forum nie wchodzę to się nie wypowiadam. Sajrus dostałeś bana na stare konto? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Nowy wygląd dla forum będzie, ale wszystko w swoim czasie. Co do newsów i artykułów musi być białe tło: - po pierwsze fotki z białym tłem się dobrze komponują - białe tło nie męczy oczu - jest wyraźne i czyste :P A co do konta Sajrus-World, nie podobała mi się końcówka World i zmieniłem na Sajrus :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Hmm nie rozumiem co nie działa? Jeżeli chodzi o stronę to cały czas działa poprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) Fajny lay, poprzedni był za jasny :blurp: Lepiej jest umieszczona informacja o najnowszym artykule. Biały w tle newsów jest za jasny, pokombinujcie z białym z ciemną poświatą. Ogólnie powiem, że jest lepiej. Dużo lepiej. Dzisiaj zmieniliście wygląd, prawda? Wczorej jescze było biało... Edytowane 8 Listopada 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rade Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 nie sam biały kolor jest nie wskazany tylko duży kontrast z ciemnym tłem jest ostry i to ten kontrast męczy oczy i estetykę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Nie wiem jaki design byłkiedyś, ale w tym mi się tylko układ podoba. Najbardziej chba rażą te gradienty w nagłówkach, zdecydowanie nie z tej epoki. No i nie lubię takiego kontrastu -b. ciemne tło i białe napisy w contencie na nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 ja zamiast zmieniać lay to bym sie za recenzje zabrał. lay fajny, lepszy niż poprzedni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 FatAlbert specjalnie dla ciebie http://www.techworks.pl/artykul,251,26,1,U...tatki!.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 a dziękuje Sajrus ;) noo ciekawy art. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...