Skocz do zawartości
KSN

Problem Z Dzwiekiem W X2400

Rekomendowane odpowiedzi

temat chcialem zacząc od tego że nie jestem amatorem i nie chciałbym odpowiedzi typu ainstaluj nowe sterowniki czy karta graficzna nie posiada kontrolera dźwięku.

Opis problemu natomiast Zaczne od tego że kupiłem specjalny przewod 24+1=25 żyłowy dvi -> hdmi (zwykły e dvi to: 18bolcow + 1 podłuzny =19 mój ma o 6 wiecej specjalnie na dzwięk 5.1 )

po podłączeniu do telewizora HD nie mam dzwięku gdy wchodze w menadżer uządzen mam wykrzyknik przy sterowniku od kontroler audio HD.:

podłączam komputer z karta wymieniona w temacie przez hdmi do telewizora HD i wszystko byłoby pięknie gdyby nie to że nie mam dzwięku.

Dołączona grafika

jak widzicie próbowalem zainstalowac nowy sterownik , ale nic to nie dalo. Dodoam ze wyłączylem kartę dzwiękową systemową gdyż myslale ze to ona miesza w systemie ale również na próżno tak więc mam pytanie do was o radę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

karta grtaficzna powędrowala 4 raz do serwisu i dostalem gigabyte radeon 2400XT teraz poprawnie instaluja sie sterowniki kontroler ati audio jest wykrywany ale nie moge go wyrac jako domyslne uzadzenie (wogle go nie ma - co mam robic).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi