KSN Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 temat chcialem zacząc od tego że nie jestem amatorem i nie chciałbym odpowiedzi typu ainstaluj nowe sterowniki czy karta graficzna nie posiada kontrolera dźwięku. Opis problemu natomiast Zaczne od tego że kupiłem specjalny przewod 24+1=25 żyłowy dvi -> hdmi (zwykły e dvi to: 18bolcow + 1 podłuzny =19 mój ma o 6 wiecej specjalnie na dzwięk 5.1 ) po podłączeniu do telewizora HD nie mam dzwięku gdy wchodze w menadżer uządzen mam wykrzyknik przy sterowniku od kontroler audio HD.: podłączam komputer z karta wymieniona w temacie przez hdmi do telewizora HD i wszystko byłoby pięknie gdyby nie to że nie mam dzwięku. jak widzicie próbowalem zainstalowac nowy sterownik , ale nic to nie dalo. Dodoam ze wyłączylem kartę dzwiękową systemową gdyż myslale ze to ona miesza w systemie ale również na próżno tak więc mam pytanie do was o radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KSN Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 karta grtaficzna powędrowala 4 raz do serwisu i dostalem gigabyte radeon 2400XT teraz poprawnie instaluja sie sterowniki kontroler ati audio jest wykrywany ale nie moge go wyrac jako domyslne uzadzenie (wogle go nie ma - co mam robic). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...