charger Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam, mam pewien problem. Otóż jakiś pawian z nadmiaru czasu postanowił pobawić się moim modemem :) Zrobił mniej więcej taki bajzer: Niby wszystko by się zmieniło po aktualizacji firmware ale tu jest właśnie kruczek :) Zablokował to okno: Od tego czasu kiedy to zrobił moje pingi znacznie się podniosły. Modem Planet ADE-3000 Prosze o pomoc jeśli ktoś wie co w tej sytuacji zrobić :) Resety nie pomagają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotorolaPoland Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Może ip zmień... Weź, w bloku mieszkasz czy jedno rodzinnym, bo w bloku zawęża Ci to krąg poszukiwań do 2 pięter (niżej i wyżej) oraz twojego. Musisz poolukać, kto jest młody, nosi google i wygląda jak lamus... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charger Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Mam podzieloną neostrade na komputery w domu :) To nie jest wina przeglądarki czy adresu IP, to ktoś zmodyfikował firmware w moim modemie ADSL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Zewnetrzny programator biosu i poprzez niego zmodyfikowanie firmware, moze jet jakis program ktory robi to z poziomu systemu. Jest cos takiego dla modemow ADSL? niewiem, pisze bo z plytami glownymi to działa :) Po drugie wizyta na komisariacie policji: 1 rok w zawieszeniu na dwa lata to minimum, moze sie wtedy odezwie ten pajacyk i Ci powie jak to naprawic Ostatnie: masz nauczke , zmieniaj domyslne haslo (lub stworz silne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...