Piotrux Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Jak t temacie, denerwuje mnie ze sie swieci po wylaczeniu komputera, dzieki za podpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 raczej sie nei da mozesz zakleic jakims papierkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 qurde ni da sie :?: :?: :?: , bo to chyba jest zwiazane wakeup online :?: , ale jak wylaczlem to w windzie to dalej sie swieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 To jest związne z połączeniem do sieci. Jeżeli kabel RJ jest wpięty i jest "sygnał" to dioda będzie mrugała i nic na to nie poradzisz ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 chodzi mi o to ze sie swieci po wylaczeniu kompa, i mnie to deczko denerwuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petes Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Ja tak kiedys mialem z sieciowkami. I pomoglo wylaczenie WakeOnLan w epromie karty. sproboj w biosie poszukac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 tasmy izolacyjnej czarnej nie masz zeby zakleic ?? - ale ciezka sprawa jeju jeju - ludzie troche inwencji tworczej :PPPPP a jak Cie drazni w ogole to chwyc za lutownice i wylutuj 4ever i klopot z glowy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 szprajem zaszprejuj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 wylam srubokretem albo mlotkiem wybij ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 a moze niech odgryzie??? ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 wylam srubokretem albo mlotkiem wybij ;-) limmero ... Ty brutalu :!: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 e tam brutalu jak kgoso cos drazni to czemu nie isc na calosc ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Zgadzm się wyrwij chwasta :twisted: :!: Niech se nie myśli, że jak jest dioda to zaraz świecić może :D . Jak by jeszcze podskakiwał to pdłącz pod 220V (jak wejdziemy do unii to 230V :P ) to już się nie zaświeci :twisted: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrokodyL Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Powiem jedno, masz problemy jak mały kazio po dużym piwie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrokodyL Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 A zresztą jak już naprawde nie możesz wytrzymać to odgryź i spokój :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 ha ha ha .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 No też się zastanawiam w czym problem ... taśmy, mazak nie masz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 wiem wiem łopatologicznie to kazdy g.... potrafi... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...