Skocz do zawartości
rafal102

Lekki Update Konfigu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym lekko ulepszyc sprzęt z sygu. Mam na to ok.600zł, ale trzeba zmienic zasiłkę (IBox 350W). Nowy komp nie wchodzi w grę bo mam już B-) .Chciałbym sobie popykać jeszcze w need for speed nowego na tym kompie. Max jaki robi moje mobo to 270 fsb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem, że mam Iboxa 350w. Sprzedaż tego sprzętu nie wchodzi w grę, bo mam już nowego kompa, a ten jest dogierek nie potrzebujących neta(u babci). Myślałem o radku x1950gt 512mb+ jakiś opteron x2 z allegro. Mam do niego monitor samsung 206bw(1680x1050)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tej mobo procka nie podkręcisz, więc przydałby się mocniejszy procesor. Zasilacz do wymiany. Więc proponuję :

AMD Athlon X2 3800+ OEM (chłodzenie zostawiasz z obecnego procesora) ~ 180 zł

Powercolor X1950Pro 256MB - 399 zł

Delta 350W - 40 zł

RAZEM : 619 zł

PS. Jeśli Twój monitor ma tak dużą rozdzielczość, to bym wziął X1950Pro w wersji 512MB za 479 zł. Wtedy razem wyjdzie 699 zł

Edytowane przez miguel707

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tej mobo procka nie podkręcisz, więc przydałby się mocniejszy procesor. Zasilacz do wymiany. Więc proponuję :

AMD Athlon X2 3800+ OEM (chłodzenie zostawiasz z obecnego procesora) ~ 180 zł

Powercolor X1950Pro 256MB - 399 zł

Delta 350W - 40 zł

RAZEM : 619 zł

PS. Jeśli Twój monitor ma tak dużą rozdzielczość, to bym wziął X1950Pro w wersji 512MB za 479 zł. Wtedy razem wyjdzie 699 zł

zawsze troche proca podkreci :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi