ZielonyTBG Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam.Mam problem z ikonami dysków twardych na kompie.Po wejściu do "mój komputer" naciskam lewym przyciskiem myszy na ikonie dysku C:,D: lub E: i na sekundę pojawia się przy strzałce klepsydra i więcej się nic nie dzieje.Dopiero gdy dam prawym przyciskiem myszy i wybiorę "otwórz" wtedy dopiero otwiera się dysk.Dzieje się tak tylko z twardym bo do DVD mogę wejść bez problemu.System jest postawiony nowy bo tamten już się sypał i też występowała ta dolegliwość.Myślałem że po formacie będzie git a tu dalej to samo. Konfig:Sempron 3000 AM2 na płycie Foxconn 2x512mb razem z 7600GT i dyskiem 80Gb Samsunga podzielonym na 3 partycje.System Windows XP PRO SP2. Bardzo proszę o pomoc w tym temacie. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Daj na wklej log z combofix oraz hijackthis i podaj link do logow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) Daj na wklej log z combofix oraz hijackthis i podaj link do logow. Oto logi.Mam nadzieje że dobrze są zrobione. :oops: ComboFix HijackThis Jeżeli coś zrobiłem źle to proszę o jakieś instrukcję. :D Edytowane 8 Listopada 2007 przez ZielonyTBG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Przeciez napisalem zebys wkleil na http://wklej.org i podal link do nich, wystarczylo przeczytac co napisalem, wedytuj to co wkleiles i usun lub wklej tam gdzie pisalem zamast zasmiecac forum. Combofix wszystko usunal ale zainstaluj SuperAntiSpyware oraz AntiVir Pe i przeskanuj wszystkie dyski. Wklej do notatnika to: Windows Registry Editor Version 5.00 [-HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\svcshare] Zapisz jako fix.reg i uruchom. Nie zapomnij tez usunac trojany z pendrivea/karty/dysku z ktorego zainfekowales sobie system. Najlepiej wylacz w ogole autorun dla wszystkich dyskow np. przy pomocy TweakUI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) Już poprawione.Sorki.Zainstalowałem NOD-a i puściłem skan.Znalazł 6 wirusów o nazwie Win32/Fujacks.L które zostały usunięte. Aha wpis do rejestru dodałem.Na razie jest OK,no i można wejść do dysku bez problemu. Dzięki za wszystko Kolobos. Edytowane 8 Listopada 2007 przez ZielonyTBG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...