Piotrux Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 plyta pokazuje ogolnie 2 temp. cpu i system, jest tylko jedna niejasnosc jak zaloze wentylatorek na chipset to spada mi temp cpu a nie system :?: , macie tak samo... :?: aha i jeszcze temp proca mam niby (wedlog czujnikow) 38'C a systemu 28'C a jak dotykam paluchami to proc jest zimny a chipset prawie paruje... cieka sprawa z tymi czujnikami :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Z tymi teperaturkami to rzeczywiście sprawa dziwna ja też tak mam (właściwie miałem bo teraz na chpsecie siedzi BlueOrb). Nie mam pojęcia co to jest system temp., ale raczej nie może to być temperatura chipsetu. U mnie było to samo chipset prawie parzył, a system temp. pokazywało 34, załozyłem BlueOrb i system też jest bez zmian, a chipset wyraźnie chłodniejszy. Jest jeszcze jedna ciekawostka Speed Fan pokazuje mi 3 temperatury proca, system i coś jeszcze co ma zazwyczaj ~19 stopni i nie mam pojecia co to jest bo w pokoju mam 22 stopnie :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Wiec zazwyczaj sa podane temp proca i okolice zasilacza plyty glownej(tzw aux). 3 temp moze byc to brane gdzies z okolic ide albo pamieci. Ewentualnie program zmysla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Wiec zazwyczaj sa podane temp proca i okolice zasilacza plyty glownej(tzw aux). 3 temp moze byc to brane gdzies z okolic ide albo pamieci. Ewentualnie program zmysla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...