krzychu.km Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Czołem. Ostatnio zostałem poproszony o przeinstalowanie Windowsa XP w laptopie dziewczyny. Jest to Actina Alfa, Athlon 1800+, 256 DDR, 30GB HDD chyba Hitachi. Problem pojawił sie juz na samym początku żadna płyta XP czy to home czy prof z sp2 i bez nie bootuje sie mimo ze w biosie zostawiłem włączoną tylko opcje boot z cdrom, naped w postaci nagrywarki DVD jest sprawny, ale przełożyłem tez stary napęd DVD oraz nagrywarkę z innego laptopa i też nic. Następnie ściągnołem "WindowsXP-KB310994-SP2-Pro-BootDisk-PLK" zrobiłem 6 dyskietek i przy bootowaniu z pierwszej z nich wywala "Plik INF txtsetup.sif jest uszkodzony lub nie ma go, stan 13. Instalator nie może kontynuować instalacji". Spróbowałem wiec z innymi dyskietkami i to samo. Posunołem sie nawet do tego by przełożyc dysk do innego laptopa i na nim zainstalowac xp ale po przełożeniu z powrotem do Actiny system wogóle się nie podnosił. Jeśli ktoś ma jakieś sugestje to z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...