reyden Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Gra ktos w ta grę ( poza trekerami ) ?? :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Ja w to grałem z rok temu jak dla mnie bomba lubie klimat star treka :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 miodzio ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 A graliscie/zagracie kieys na necie w EF :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 jescze niegralem, ale jak bedzie wiecej chetnych to czemu nie ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Giera jest mega kozacka. Chyba najlepsza gra o sematyce ST z fps. Sequel ma się pokazać jakoś na wiosnę, bo na PS2 już jest od jesieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 gralem na single player i multiplayer [net,siec]polecam wszystkim, szczegolnie tym co czuja w tej grzze klimat star treka! [czyli mi :lol:] co do tego gdzie znalezc to jush ciezko, mam na szczescie oryginala ale mi sie setup po czesci zrypal :cry: :evil:! radze szukac w zacofanych sklepach [takich jak optimus :twisted: :evil: :lol:] gra jest poprostu wicked! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 za niedługo startuje liga gry Info na LIGA EF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Gra bardzo fajna, ale za krotka, singla przeszedlem w 1 dzien. Zobaczymy jaka bedzie druga czesc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 wlasnie sie ukazal troche niespodziewanie, bo nigdzie o tym prawie nie pisali. Ale tylko sie cieszyc :) Zapowiada sie ciekawy weekend :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 moglbys podac nazwy plikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 dev-ef2a.rXX dla CD1, dla CD 2 w miejsce "a" dajemy "b" : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 imho nie oplaca sie sciagac , slaba gierka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 z tego co słyszałem jedynka jest lepsza ale jak bede maił lepszy sprzet to zagram w końcu treker jestem :D :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 case odp. na priva ? jak LOL to chociaz napisz ze LOL. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 sciagnal juz ktos ? bo jak narazie wsio pozapaychane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 421 rulez, ale ja nawet nie zabieram sie - widzialem toto na hyperze :D przelotnie i nie zachwycila mnie. Ot - kolejna strzelaninka, tyle, ze w realiach Star Trek`a. Ehh.. czekam na HL2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 ja tez czekam na HL2 8) , juz nawet zarobilem kase na nowa grafe ja by stara byla za slaba :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Strona ligi zmieniła adres , teraz jest Strona klanu Zapraszam do ogladania i do zapisywania się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Mam 2 część na dysku- zagrałem raz z 10 minut........niech czeka na leprze czasy :P Wolę Jedi Outcast ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Le_Sfond Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Kumpel kopiował tą grę na hdd jako normalne pliki i foldery nazwał CD1 i CD2. Gra nie ma żadnych zabezpieczeń. Problem polega na tym jak nazywają się orginalnie płytki bo kurna nie mogę ich nagrać i zainstalować. Z hdd gra się instaluje cacy a jak ją nagram na płytki to się czepia do nazwy 2 płytki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Le_sfond , chcesz dostac w mordę za przekręcenie nazwy :!: :!: :twisted: to nie Star Wars Elite force II :twisted: :twisted: tylko STAR TREK VOYAGER : ELITE FORCE II :!: :!: :!: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Le_Sfond Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Sorki pomyliłem się w tytule poprawiłem już w temacie chodzi o Star Trek Elite Force 2. A nazwa jest taka jak pisałem oto link: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detai...307142?v=glance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Też grąłem w EF II , nie dorównuje jedynce - Co do ligi , koljna amiana adresu , tym razem jest : http://www.hazardteam.friko.pl - piwko wolno działało Zapraszam wszytkim treko i FPP/FPS maniaków na stronke oraz do gry Jak ktoś ma czas to może się przyłaczytc do dzisiejszej gry , ok. 18.00 , może pużniej planuje zrobić małego CTF-a na kilku orginalnych mapach [HT-PL] Reyden \\// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...