Skocz do zawartości
Mario_86

Upgrade Sprzętu

Rekomendowane odpowiedzi

Od dłuższego czasu zastanawiam sie czy wykonać ten krok z rozbudową kompa czy może pozostać przy agp i kupić(tymczasowo) 7300 GT(ps. czekam nadal na testy Beka ;)). Sprzęt mam podany w sigu. Co do zakupów to myślałem żeby nabyć następujące części:

płyta - Foxconn A690GM2MA-8KRS2H - 193 zł

proc - Athlon X2 4000+ - 209 zł

ram - 1 gb Goodram 667 mhz (albo Kingston) - 71 zł

zasiłka - FFSP400-60PFN - 65 zł

~538 zł

Teraz pytanie ile wziąłbym za obecne graty?. Myślę że ok. 370 plus zasilacz jeszcze codegena(bodajże :D). Do tego dołożyłbym póki co 7300 gt Palita(pcie juz oczywista) narazie bo funduszy jeszcze nie mam tyle żeby odwalić fest grafę ;).Odrazu mówie, że nie interesuje mnie podkręcanie. Co sądzicie o tym pomyśle i zestawie? Opinie i sugestie please ;)

Edytowane przez Mario_86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra ale napisałem ze sprzętu podkręcał nie będę. Wogóle tego jeszcze nie robiłem i raczej nie zamierzam.I nie mieszajcie mnie z błotem bo nie biorę intela. Możliwe ze jest wydajnieszy ale mi bardziej odpowiada x2. Co do grafy to jak juz kupie takie czesci jakie podałem to sprawie 7300 gt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi