Novus Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Witam po dłuższej przerwie Mam taki problem a właściwie moja dziewczyna. Otóż ma ona stancje w pobliżu akademika i tam mają sieć bezprzewodową i ona chciała aby i ona mogła z niej korzystać więc zapytała się administratora czy dało by radę a on miał jej odpowiedzieć że musi podać numer karty Wifi. Ja będąc laikiem nie mam zielonego pojęcia o co chodzi więc może ktoś z was domyśla się co to może być ? Ps przeszukałem pobieżnie na google i na forum ale nie znalazłem czegoś takiego o co mogło mu chodzić. Z góry dziękuję za podpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Chodzi o numer karty MAC , kliknij start (lewy dolny rog) ->uruchom -> tu wpisz "cmd" -> a w otwartym okienku wpisz "getmac" (lub "ipconfig /all" adres fizyczny to inaczej adres MAC) .Wpisuj bez znaków "" Numer ten w uproszczeniu to 6 par cyfr i liczb np: 22-55-A4-AB-34-B1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Wielkie dzięki za tak szybką odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...