Hajmon3 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Czy ktos wie jak sprawic by te cholerne demka dzialaly? bo za chiny nie moge tego zrobic. Caly czas wyskakuje error ze nie ma obslugi DX 9. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Podstawowe pytanie- masz zainstalowanego DX9? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Mi działają elegancko. Fajne sa te dwa nowe - niby na Radka 9800. Szkoda tylko, że jak się włącza Ati Screensaver to proc i grafa zamiast odpoczywać musza pracować na pełnych obrotach :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Podstawowe pytanie- masz zainstalowanego DX9? hehe a jak myslisz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Podstawowe pytanie- masz zainstalowanego DX9? hehe a jak myslisz :?: "ja tylko niosę pomoc" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 cos kiepsko ci to wychodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 mam DX 9 i Catalysty 3.1 no dzieki za dobre intencje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Mi działają elegancko. Fajne sa te dwa nowe - niby na Radka 9800. Szkoda tylko, że jak się włącza Ati Screensaver to proc i grafa zamiast odpoczywać musza pracować na pełnych obrotach :lol: skad zassales te dwa nowe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 http://mirror.ati.com/developer/demos/r9800.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 BTW masz bardzo ladny wynik w 3dmark'u 2001 tylko dziwi mnie jedna rzecz ja na swoim sprzecie totalnie niepodkreconym mam okolo 235 fps w tescie Enviroment bump mapping co jest troche wiecej niz ty masz no ale wynik jest duzo nizszy naturalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Ja tam często spotykam się z wynikami, na których w jednym elemencie jestem duuużo gorszy, a w innych duuuużo lepszy. W sumie to ciężko mi zrozumieć 3DMarka ;) PS Działają już demka ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 W końcu to tylko syntetyk :D. Na tym co poniżej mam 13700 i nic więcej ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Ja tam często spotykam się z wynikami, na których w jednym elemencie jestem duuużo gorszy, a w innych duuuużo lepszy. W sumie to ciężko mi zrozumieć 3DMarka ;) PS Działają już demka ??? nie dzialaja ja sie chyba powiesze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 No to niefart :( A ja nawet uruchomiłem demko z Matroxa Parhelii - ZAJ.EB.ISTE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 No to niefart :( A ja nawet uruchomiłem demko z Matroxa Parhelii - ZAJ.EB.ISTE. moze sproboj uruchomic demka z gf fx i 4 ti :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Aaa i jak juz sie rozluznil temat to do c h o l e r y jak zamiescic wynik na stronie 3D Marka ?? Bo juz wszystkiego próbowałem ... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...