hardy99 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Witam, Mam pewien problem ze swoją nagrywarką. Otóż nie chcę od kilku dniu kasować żadnych płyt RW. Nie wiem co robić. Wgrywałem już ponownie serowniki IDE oraz ForceASPI. Nic to kompletnie nie pomogło. Nagrywarka jak już nagra mi płytę RW (obojętne czy DVD-RW czy CD-RW) za nic w świecie nie chcę jej skasować w żadnym programie (Nero 7.9, Nero 8.0, Alcohol 120%, ClonyCD). Do pory wszystko było OK. Płyty są na 100% dobre bo i innych kasują się bez żadnego problemu. Przypominam sobie, że jakis czas temu (rok-dwa) miałem tak samo i wtedy jedynym rozwiązaniem była reinstalacja Windy. Teraz nie mam na to ochoty i czasu. Da się to jakoś inaczej naprawić ? Przypuszczam, że brakuje jej jakiegoś pliku, ale nie wiem jakiego. Ma ktoś jakieś pomysły ? Pozdro, hardy99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Spróbuj odinstalować wszelkie programy do emulacji szczególnie % zostaw tylko Nero lub zainstaluj zamiast Nero ImgBurn i zobacz czy da radę skasować. Jaką masz nagrywarkę i jaki sysop? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy99 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Nagrywarka tak jak w sygnaturze Lite-On SOHW-1653S z najnowszym firmware. System to Win XP Pro SP2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...