Skocz do zawartości
znak

Grafik Za Ok 500zl

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje grafy za ok 500zl ,może być więcej

złącze PCI

Procek athlon 3200,3gb ram

wiadomo chce aby gry chodziły dobrze i płynie z ładna grafa(crysis, Wiedzmin itp)

Aby ta karta była na jakiś czas(aby gry ktore wyjada za 2 lata tez jakoś chodziły...)

bo juz naprawdę mam dosc , mam ge 6150(do tego jest na pylcie głównej) fifa mi tnie , w pes-sie muszę grac bez kibiców (jak by zakaz stadionowy) medal wogle nie rusza ,test drive tnie(nawet jak tam usunąłem liscie itp) a o innych h grach nie wspomnę.....

Co wybrać?

Myślałem o tym

http://allegro.pl/item266047504_powercolor...m_fv_wawa_.html

ale nie ma obsługi dx10, słabe taktowanie ;/

http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/...pelny,id,39207/

ta ma dx10

ta ma ale ponoć ten dx 10 to taki chwyt maketngowy.

Zeby mieć karte z porządnym dx 10 trze miec ok 1000zl a tyle nie mam a czekać az to stanieje tez ma cierpliwościach (bo wtedy znów cos nowego wyjdzie)

Czy ten radek jest dobrym zakupem?Jak nie to co radzicie w tej cenie ?

Da radę pograć za rok jeszcze jakoś ?

Znów znajomy pisze cos takiego

,,Wstrzymaj się jeszcze tydzień bo później będziesz żałował. O ile dobrze pamiętam ati ma premierę 15 (ewentualnie 17). 8600Gt sonic+ można kupić za 358 w lms. 512 do tej karty się nie opłaca. Dopłacać ponad 100 do 1950pro to też kiepski biznes. Wkrótce (jutro za granicą) 8800GT 256MB które mają docelowo ok. 500zł kosztować.,,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi