Skocz do zawartości
Dexter

WIN XP-ciekawostka (2obrazki)

Rekomendowane odpowiedzi

Dzis zdarzylo mi sie cos ciekawego a mianowicie wyskoczyl nie wiadomo skad takie oto okienko:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dodalem obok widok menedzera zadan zeby bylo widac jaka aplikacja to wyrzucila. Czy moze ktos z szanownych grupowiczow ma pojecie WTF ??

Nie podoba mi sie ze ktos moze wrzucic mi na pulpit co zechce.

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

:idea: aby wyłączyć otrzymywanie komunikatów od urzytkowników sieci

należy wyłączyć usługę "Posłaniec".

:?: panel sterowania->narzędzia administratora->usługi

tutaj zatrzymać wyżej wymienioną usługę :lol:

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja ostatnio jak oprużniałem kosz (najpierw wlazłem do niego, bo nie wiedziałem co tam leży) to otrzymałem komunikat od XP > Czy usunąć WINDOWS 8O 8O 8O 8O . A to był zwykły *.jpg. Żałuje, że screena nie zrobiłem, bo widziałem taki wałek po raz pierwszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja ostatnio jak oprużniałem kosz (najpierw wlazłem do niego, bo nie wiedziałem co tam leży) to otrzymałem komunikat od XP > Czy usunąć WINDOWS 8O  8O  8O  8O . A to był zwykły *.jpg. Żałuje, że screena nie zrobiłem, bo widziałem taki wałek po raz pierwszy.

Nie jestes jedyny, mi tez sie to prezytrafiło osatnimi czasy. Zajeb** Sprawa hehehe :lol: :lol: :lol: :lol: Trzeba uwazac aby na prawde nie usunać 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie Dętki 40.72 wyświetlają specyfikację grafiki: AGP 3.0 (transfer 8x)

grafa to GF2ti :D :lol:

screena mam ale w chacie :(

Acha stery są WHQL (certyfikowane przez microsyf, a co do pisowni to nie wiem czy dobrze pamiętam)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

usluga poslaniec jest w winie xp, 2000 i nt.......... wylacza sie to w starturuchommsconfigzakladka uslugi znajdujesz Poslaniec i odznaczasz :)

Pozatym bylo to walkowane :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja ostatnio jak oprużniałem kosz (najpierw wlazłem do niego, bo nie wiedziałem co tam leży) to otrzymałem komunikat od XP > Czy usunąć WINDOWS 8O  8O  8O  8O . A to był zwykły *.jpg. Żałuje, że screena nie zrobiłem, bo widziałem taki wałek po raz pierwszy.

buehehehehehehe qrde no :lol: mi wyskakiwaly komunikaty "alerty" puste :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi