lucas_kwk007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) Witam! Zamierzam kupic laptopa i znalazłem pewna ofertę: http://www.krsystem.pl/aristo_smart_460_t2...6mb-item-4.html Wydaje mi sie, ze wszystko jest ok, ale chciałem sie jeszcze przed kupnem spytac czy ten notebook jest warty swojej ceny. Moim zdaniem cena jest przystępna, ale może nie zauważyłem czegoś istotnego... Prosze o odp.. Edytowane 10 Listopada 2007 przez lucas_kwk007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turok8 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) Jak dla mnie konfiguracja całkiem niezła jak na taka cenę ;) nie ma zintegrowanej grafiki i przyzwoity procek. imo bierz ;] btw jaki system na niego chcesz instalować ? Edytowane 9 Listopada 2007 przez Turok8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas_kwk007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) Na poczatek zainstaluję Linuxa, później kupie Windowsa XP i przeinstaluję ewentualnie. W żadnym wypadku nie myślę o Viscie. Nie jestem jeszcze do niej przekonany. Edytowane 9 Listopada 2007 przez lucas_kwk007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turok8 Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Więc z RAM też nie będzie problemu ;) bierz :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...