BeneVaco Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Witam mam pytanie jak w tym właśnie routerze ograniczyć prędkość łącza udostępniam łącze znajomemu za friko ale ostatnio zaczyna sobie za dużo pozwalać z programami p2p dlatego chciałbym ograniczyć mu prędkość stąd moje pytanie w jaki sposób mam to zrobić gdzie co i jak ustawić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Nie da rady. Ten dlink nie pozwala na ograniczenia transferu w sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 powiedz znajomemu, ze jesli nie przestanie to odetniesz mu łącze. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 poblokuj mu porty odpowiedzialne za p2p :]. zablokuj wsyztskie ;D.zostaw tylko na gg i www. chyba to sie powinno dac zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...