blackpc Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 klick za 777 22' :D pewnie jakiś shit ale ... Jak ktoś wie co to to niech pisze ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Mowisz o podgrzewaczu do potraw czy zestawie do szlifowania, bo zadnego monitora tam nie widze? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinio Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Podgrzewacz mnie rozbawił, ale raczej chodzi o to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Po znaczku to VideoSeven http://www.v7-world.com/606c1266-906a-11db...91-5fa6e14f2564 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpc Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 (edytowane) Kinio o to mi chodziło dzięki costi widocznie zmieniła im się oferta i coś innego wrzucili na ten sam link ;P bo sprawdzałem po napisaniu posta i wchodziło mi na stronę z monitorem a teraz nie ;P gmfriend dzięki za link :) Edytowane 11 Listopada 2007 przez blackpc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...