Skocz do zawartości
gsebastian

Dziwny Pasek Na Monitorze Samsung

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam następujący problem; posiadam od kilku miesięcy monitor firmy samsung 940n.

Od jakiegoś miesiąca zauważyłem, że pojawia mi się dziwny przeźroczysty pasek; jest on różnej długości i pokazuje się w różnych miejscach ekranu, najczęściej jednak właśnie na widocznej na zdjęciu wysokości. Jeśli się już pokaże jest przez cały czas aż do momentu ponownego uruchomienia komputera. Wystarczy tylko zresetować i już go nie ma. Zwykłe wyłączenie monitora przyciskiem zasilania nie pomaga. Wystarczy tylko nacisnąć na start/wyłącz komputer i w momencie pojawienia się tego malutkiego okienka pasek znika, ale gdy z rezygnuje z zamknięcia komputera czyli anuluje to znów się pokazuje. Nie wiem co jest przyczyną tego! Czy monitor? czy system?

Bardzo proszę o odpowiedź

Pozdrawiampost-146797-1194645859_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem cos takiego w LCD LG 17 cali w miejscu gdzie bylo dlugo otwarte okno aplikacji... nie chcialem sie nad tym dluzej zastanawiac i monitor sprzedalem... tutaj moze byc albo monitor albo karta, albo kablel.... coz moze byc wiele przyczyn, metada prob i bledow musisz dojsc co to moze wg Ciebie wywolywac, za malo tu danych aby sie wypowidac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie wina sprzętu,tylko systemu,czesto tak mi sie działo jak zawiesiło się okno jakiejś aplikacji ale po resecie wszystko wracało do normy,jakas aplikacja ktora uruchamia sie wraz z systemem powoduje u ciebie wystapienie takiego paska.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi